DOBRE VIJESTI

BANDIĆ RAZVESELIO ZAGREPČANE 'Za najkasnije dva tjedna parking će biti znatno jeftiniji'

Zagreb, 080314Trg bana Josipa Jelacica.Povodom proslave medjunarodnog Dana zena, gradonacelnik je organizirao druzenje u Maloj kavani i dijeljenje ruza.Foto: Damjan Tadic / CROPIX
 Damjan Tadić / CROPIX

ZAGREB - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je danas da će najkasnije za dva tjedna cijene parkiranja biti snižene u svih sedam garaža, nakon toga i u svim zonama u gradu, a koliko će biti to više puta najavljeno pojeftinjenje, nije precizirao, nego je samo rekao da će biti "osjetno".

Najavio je i kako od Uprave Zagrebačkog holdinga i direktora ZET-a u roku od mjesec dana očekuje prijedlog u vezi s traženjem da se smanji cijena javnog prijevoza.

Gradonačelnika Milana Bandića novinari su danas u Gradskoj upravi, nakon sastanka s predstavnicima Aerokluba Zagreb 1924., pitali koliko će biti jeftinije parkiranje.

"Bit će osjetno jeftinije, i to na svim razinama - dnevne, mjesečne, godišnje, povlaštene karte u svim zonama i još zoni četvrtoj i petoj - jer kanimo cijeli grad pretvoriti u parkirališnu zonu sa simboličnim cijenama parkiranja", odgovorio je. Dodao je kako još rade na tome, a zasad može reći da će najprije "ići dolje cijene parkiranja u svih sedam garaža u gradu Zagrebu, i to najkasnije za dva tjedna", a zatim po zonama.

Potvrdio je da će uvesti naplatu parkiranja u cijelom gradu. "Bit će puno povoljnije i građani će biti zadovoljniji", ustvrdio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 16:31