KAUBOJ U METROPOLI

FOTO: JE LI I VAS IZNENADIO ČOVJEK KOJI GALOPIRA PO CENTRU ZAGREBA? Zavezao je konje u Petrovoj, kupio cvijeće i otišao kod navodnog čudotvorca...

 Facebook: Zakaj volim Zagreb / Tomislav Krišto / Hanza Media

U Facebook grupi 'Zakaj volim Zagreb' jučer je objavljena fotografija koja je podigla buru komentara na društvenim mrežama. Dva rasna konja stajala su zavezana za drvo tik do kružnog toka u Petrovoj ulici, a u komentarima se saznalo kako je vlasnik dojahao iz - Slovenije i to kod samoprozvanog iscjelitelja Brace sa Srebrnjaka.

- Gazda je iz Slovenije došao s tim konjima kod Brace po njegovom naputku! To je jučer rekao djelatnicima DB Srebrnjak - piše kao objašnjenje u jednom komentaru, a u drugom je nadodano kako je muškarac zavezao konje i s cvijećem u rukama otišao k Braci.

Brojni negativni komentari stali su se nizati ispod objavljene fotografije, a korisnici su isticali kako je to potpuno nehumano, neodgovorno, opasno i za ljude i za konje, i pitali se gdje su sada komunalci koji ih kažnjavaju zbog psećeg izmeta - jer 'Slovenac nije počistio za konjem'.

Unatoč većinom negativnim komentarima svi su sa zanimanjem i skrivenim simpatijama pratili razvoj ovog neobičnog događaja.

Naime, poslijepodne je muškarac sa šeširom na konju uslikan u Mikulićima, a potom je, oko 18 sati prošao kroz Donju Bistru i Jakovlje, što daje naslutiti da se zaputio prema Sloveniji, iako ostaje pitanje kako je, ako je uopće, prešao granicu na konju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:32