VELIKOGORIČKA 268

FOTO: LINIJA IZ PAKLA URNEBESNOM PORUKOM NA DISPLEJU DO SUZA NASMIJALA GRAĐANE 'A zato u nekim busevima i tramvajima radi grijanje!!! Umjesto klime!'

 
 CROPIX

ZET-ovi autobusi i njihovi vozači gotovo svakodnevno su na udaru kritika putnika, no jedna je linija posebno problematična. Svi već znaju da se na liniji 268 koja prometuje na relaciji Velika Gorica - Zagreb svako toliko događaju incidenti i svađe od kojih je posljednja u nizu rezultirala i ubojstvom.

Na toj liniji, tvrde putnici, zimi prokišnjava, ljeti klima ne radi, a vozači koji su često bahati i agresivni, tu relaciju, priča se, dobivaju 'po kazni'.

U medijima je ta linija nazvana 'linijom iz pakla', no ovog puta umjesto osjećaja bijesa, putnicima je izazvala osmijeh na licu.

Naime, na displeju velikogoričke linije je na današnji dan, kada se očekuju rekordno visoke temperature, osvanuo natpis 'Sretan Božić'.

'Usred ljeta ZET-u je Božić', komentirala je autorica fotografije koju je uslikala na Glavnom kolodvoru pa ju objavila u Facebook grupi 'Zakaj volim Zagreb' i izazvala brojne reakcije.

'Aaaaa zaaatooo u nekim busevima i tramvajima radi grijanje!!! Umjesto klime!', sarkastično su komentirali korisnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:50