PALJBA NA AKTUALCU

'JOŠ SI MLAD, BIT ĆEŠ GRADONAČELNIK KAD JA UMREM' Bandić žestoko uzvratio šefu zagrebačkog SDP-a

Bandiću je Bernardić dignuo živac jer tvrdi da je preplaćeno zemljište za produženje Branimirove
Zagreb, 240714.Ulica Cirila i Metoda, Starogradska vijecnica.Sjednica Skupstine Grada Zagreba, na dnevnom redu sjednice bio je rebalans gradskog proracuna.Na fotografiji: Jelena Pavicic Vukicevic, Vidoje Bulum i gradonacelnik Milan Bandic.Foto: Ranko Suvar / CROPIX
 Ranko Šuvar / CROPIX

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je da će njegova lista za parlamentarne izbore biti identična onoj s kojom je izašao na lokalne izbore, odnosno da će biti sastavljena od stručnjaka. Tko će biti na njoj, nije precizirao, a priliku za besplatnu promociju iskoristio je na aktualnom satu Gradske skupštine, piše Tportal.

Opleo je gradonačelnik i po šefu zagrebačkog SDP-a Davoru Bernardiću trljajući mu na nos neuspjehe Vlade i pozivajući ga da ga prijavi DORH-u i USKOK-u ako ima za što. Bandiću je Bernardić dignuo živac jer je kazao da je s 2500 eura po metru četvornom preplaćeno zemljište potrebno za produženje Branimirove ulice u Sesvetama.

Ranko Suvar / CROPIX
Zagreb, 240714.Ulica Cirila i Metoda, Starogradska vijecnica.Sjednica Skupstine Grada Zagreba, na dnevnom redu sjednice bio je rebalans gradskog proracuna.Na fotografiji: avor Bernardic i Andrija Mikulic.Foto: Ranko Suvar / CROPIX

- Sreća pa postoje snimke koje dokazuju da ste vi na Branimirovoj održali presicu i kazali da ste protiv tog 'crvuljka'. Mlad ste i perspektivan političar. Bit ćeš gradonačelnik kad ja umrem. Nemojte to raditi bez ijednog papira. Mogli ste se informirati u Uredu za imovinsko-pravne poslove prije nego što ste održali presicu - sipao je paljbu Bandić, da bi potom nastavio udarati po Vladi.

- Smanjili su plaće dužnosnicima za šest posto. Nemaju hrabrosti svima rezati i otići će s vlasti podvijena repa, a neće se pamtiti da su išta napravili, kritizirao je Bandić, piše Tportal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 11:49