BESPRAVNI OBJEKTI

NASTAVAK AKCIJE RUŠENJA U ZAGREBU Nexe beton počeo sam rušiti zgradu, odlagalište, kotlovnicu...

Zagreb, 120313.Gajeva 42.Tvrtka TGT Adriatik zapocela je sa rusenjem bespravno sagradjenih objekata, jedno od prvih rusenja je nadstresnica u Gajevoj 42.Foto: Damjan Tadic / CROPIX
 Damjan Tadić / CROPIX

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja nastavlja akciju uklanjanja bespravno sagrađenih objekata na području grada Zagreba, iako su prije dva dana poručili kako do idućeg tjedna nema novih rušenja.

Na red su tako došli objekti investitora Nexe beton d.o.o. na Karlovačkoj cesti 95, k.č. 3466/1 k.o. u Blatu. Investitor je uputio građevinskoj inspekciji dopis u kojem navodi da su sami započeli s uklanjanjem građevina.

FOTO: POČELO RUŠENJE I U ZAGREBU Prvi na meti bagera autoservis u Gajevoj ulici!

- Inspekcija će nadzirati dinamiku uklanjanja te ukoliko procjeni da se investitor ne pridržava dinamike u postupak će uvesti ugovornu tvrtku - tvrde u Ministarstvu graditeljstva.

Na lokaciji se nalazi više građevina koje će se uklanjati, a to su: poslovno-računovodstvena zgrada, odlagalište otpadnog betona, kolska vaga, kotlovnica za betonaru, separator otpadnog betona, poslovno-upravljački kontejner, skladište rezervnih dijelova te postrojenje za proizvodnju betona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:49