TUPAVI LOPOV

'Pogledajte najglupljeg kradljivca bicikala na svijetu. Pomozimo mu da postane i najpoznatiji'

Pogledajte snimku i poznajete li ovog bisera, javite u restoran Mundoaka na broj 01/7888777.
 Facebook

Zaposlenici zagrebačkog restorana Mundoaka objavili su na svojoj Facebook stranici snimku, kako kažu, 'najglupljeg kradljivca bicikala u svemiru'.

Naime, dotični je u 21:26, 27. travnja, ušao je u haustor Mundoaka restorana na adresi Petrinjska 2 i ukrao bicikl jednog od njihovih zaposlenika – no kapuljaču je stavio na glavu tek poslije krađe i još se k tome ležerno nekoliko puta prošetao ispred nadzorne kamere.

'Željeli bismo mu pomoći, ne samo da postane najpoznatiji kradljivac bicikala u Hrvatskoj, već u cijelom svemiru. Molimo Vas da podijelite ovaj video i pomognete mu da postane globalno poznat. Besplatna večera za dvoje za informaciju koja vodi do imena tog kretena.
Mali savjet za ovog uskoro poznatog kriminalca: Stavi kapuljaču prije nego nešto ukradeš, a ne poslije, glupane!', poručili su iz restorana.

Pogledajte snimku i poznajete li ovog bisera, javite u restoran Mundoaka na broj 01/7888777.

Objavu pogledajte ovdje.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 23:13