KONKURENCIJA RADI

Radio taksi Zagreb ima novu upravu, ali i - nove, niže cijene!

Službene informacije o cijenama drže se u tajnosti, no navodno će biti riječ o 10 kuna za start te 5 kuna za kilometar vožnje

ZAGREB - Taksi konkurencija na zagrebačkim ulicama izgleda da je urodila plodom od kojeg će građani najviše profitirati . Naime, taksisti iz udruženja Radio taksi Zagreb imaju novu upravu koja je već najavila da će od 1. prosinca ponuditi i nove cijene prijevoza.

Službene informacije o cijenama drže se u tajnosti, no navodno će biti riječ o 10 kuna za start te 5 kuna za kilometar vožnje. 'Stari taksisti' do sada su start naplaćivali 16 kuna, a kilometar vožnje stajao je 6 kuna.

Dolazak konkurencije, prije svega Cammea, izazvao je veliko nezadovoljstvo vozača Radio taksi Zagreba , a zbog sukoba unutar udruženja neki su članovi počeli odlaziti. Tada su počela nagađanja o smjeni uprave što se nedavno i ostvarilo. U četvrtak, 17. studenog, na mjesto dotadašnjeg predsjednika Jurja Šnidarića došao je Željko Petković.

Smjenom uprave najavljena je i inicijativa 'najjeftinijeg taksija na tržištu u Zagrebu'. Tako će 'stari taksiti' imati cijenu starta nižu od riječke konkurencije dok će cijena kilometra biti jednaka. Međutim, Cammeo u 'startu' nudi i dva kilometra vožnje besplatno.

Preostaje vidjeti kako će na najave udruženja Radio taksi Zagreb reagirati Cammeo i Oryx taksi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 20:23