‘IDEMO RADITI‘

Tomašević je hit na Twitteru: ‘Izgleda kao Bandić, ponaša se kao Bandić, govori kao Bandić, ali kaže - ja nisam Bandić‘

Njegova izjava ‘idemo raditi‘ sve je podsjetila na čuveno ‘idemo delati‘ pokojnog gradonačelnika Bandića

Tomašević s radnicima Čistoće čisti grad

 Ranko Suvar/Cropix

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević popustio je radnicima Čistoće. Pristao je na dio njihovih uvjeta, a oni su prekinuli štrajk i počeli čistiti zagrebačke ulice. No tu, naravno, nije bio kraj.

Tomašević je zatim uskočio u žuto radno odijelo i krenuo s radnicima prikupljati nagomilani otpad na ulicama tijekom četiri dana štrajka, a sebe je nazvao "pomoćnim radnikom na edukaciji".

"Ja sam se ponudio da idem danas provesti nekoliko sati s radnicima na terenu. Zato sam tako odjeven. Idem vidjeti kako je njima na terenu, sljedećih nekoliko sati sam na terenu. Znam da je Skupština i sljedećih nekoliko sati ću raditi sve što smijem kao pomoćni radnik", rekao je gradonačelnik i svoju izjavu završio riječima "idemo raditi".

To je, naravno, bilo dovoljno da ga svi usporede s Milanom Bandićem i njegovim čuvenim "idemo delati". Tomu je pridonio i Tomaševićev stajling jer se svi još sjećaju pokojnog gradonačelnika koji se također volio prikladno odjenuti za svoje "gradske akcije".

Tomašević je ekspresno postao hit na društvenim mrežama, pogotovo na Twitteru gdje svi pišu da "Izgleda kao Bandić, ponaša se kao Bandić, govori kao Bandić, ali kaže - ja nisam Milan Bandić!".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 01:59