CJELODNEVNI PROGRAM

Velika subotnja proslava Dana Stare Pešče

Cjelodnevni program počinje već od 9 sati s brojnim sportskim turnirma i predstavljanjem novih sportova na igralištu III. gimnazije u Kušlanovoj
 Zeljko Puhovski/Cropix

U organizaciji MO Peščenica u subotu, 21. listopada, sprema se velika fešta u ovom zagrebačkom kvartu. Za Dan Stare Pešče pripremljen je bogat program, kako za one najmlađe tako i za starije stanovnike dijela grada kojeg su ovjekovječili popularni Smogovci, a sve pod geslom "zabava purgerskog stila".

Cjelodnevni program počinje već od 9 sati s brojnim sportskim turnirma i predstavljanjem novih sportova na igralištu III. gimnazije u Kušlanovoj, a u sklopu toga posebni će gosti biti braća Sinković. Naši vrsni veslači, olimpijski pobjednici družit će se, a zainteresirane i malo podučiti veslanju na ergometru na Bužanovoj ulici, kod "Kule".

Bit će su tu još veselih štandova, zdravstvenih savjetovanja, birat će se i naj-pas Pešče, a najmlađi će imati svoj kutak u parku "Kod Nosonje" s pripremljenim glazbenim radionicama, savjetovalištima za novopečene roditelje, orijentacijska utrka s traženjem blaga za vrtićance... sve pod vodstvom stručnih osoba.

Popodnevni dio programa, odnosno "drugo poluvrijeme" od 17 sati, pa do kad potraje, rezerviran je za ples i druženje uz kazališnu predstavu, nastup zbora umirovljenika, te na koncu i čagu za rokere u najboljim godinama uz živu muziku...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 05:36