NEVRIJEME U TEKSASU

BAKICU SKRIVENU U KADI ODNIO TORNADO 'Čarobnjak iz Oza' se stvarno dogodio, na svu sreću bez ozljeda za baku koja je završila u obližnjoj šumi

 Screenshot / KSLA

Na jugu Sjedinjenih Država vrijeme zna biti nemilosrdno i ubojito, ali vremenske neprilike mogu biti i prilično uviđavne, kako je otkrila jedna starija Teksašanka koja se od tornada sakrila u kadu, a onda se našla usred opasnog vrtloga. Na svu sreću, prošla je neozlijeđeno.

Kako piše KSLA, 75-godišnja Charlesetta Williams je u subotu gledala televiziju sa sinom kad im se pijavica približila kući. Oboje su instinktivno otrčali u kupaonicu, a mama se sakrila u kadi i pokrila poplunom.

‘Tornado se nastavio kretati prema sjeveru i u jednom je trenutku otkinuo krov kuće. Gospođa u kući sakrila se u kadi, a pijavica je podigla kadu u zrak i spustila je u šumu zajedno s gospođom, neozlijeđenom’, stoji u izvještaju američkog državnog meteorološkog zavoda.

Iz pozicije gđe Williams priča je puno jednostavnija: ‘Nisam uopće gledala što se događa. Bila sam pod poplunom. Ali reći ću vam, ne želim se voziti u još jednom tornadu.’

Video prilog pogledajte na ovom linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:42