NEVJEROJATNA PONUDA

ČAŠA IZ KOJE JE PIO JUSTIN BIEBER PRODAJE SE ZA POLA MILIJUNA KUNA! Fanovi izgubili glavu za korištenom čašom pjevača

Canadian singer Justin Bieber poses with his trophies in the photo room of the 2015 MTV Europe Music Awards (EMA) at Mediolanum Forum on October 25, 2015 in Milan. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE
 GIUSEPPE CACACE/AFP / AFP

Na eBayu je na prodaju ponuđena čaša iz koje je navodno pio Justin Bieber i ta obična, staklena čaša već je nadmetanjima dosegla cijenu od vrtoglavih 66.000 funti, odnosno više od 550.000 kuna.

22-godišnja kanadska pjevačka zvijezda, koji je zbog turneje boravio u Londonu, šokirao je zaposlenike jednog restorana u Essexu kad se u četvrtak navečer samo pojavio na večeri. Naručio je čašu mlijeka i umjesto da je operu, kao što to inače čine, zaposlenici hotela Kings Oak odlučili su unovčiti korišteni predmet, piše The Sun.

Screenshot / eBay

Korisnik je na eBayu napisao: ‘Radim u hotelu Kings Oak gdje je Justin Bieber jučer večerao. Zadržali smo čašu iz koje je pio mlijeko, nismo je oprali.’

Otkako je čaša ponuđena na prodaju više od 90 fanova uključilo se u aukciju pa je sad cijena čaše 65.900 funti, odnosno oko 550.000 kuna. Prodaja traje do 21. listopada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:26