VELIKI ZAOKRET

CURE NEPOZNATI DETALJI IZ ŽIVOTA KONZERVATIVNOG POLITIČARA Ilčić je svirao u mariachi sastavu, a glavni hit mu je bio 'Nemoj se nikada ženiti'

 Screenshot, Damjan Tadić / YOUTUBE, HANZA MEDIA

Prije ulaska u politiku Ladislav Ilčić, šef stranke Hrast te posebni savjetnik ministra vanjskih i europskih poslova Davora Ive Stiera, bio je violinist Simfonijskog orkestra HRT-a.

Međutim, ono što je manje poznato je da je Ilčić početkom 21. stoljeća kao violinist periodički svirao u mariachi sastavu El combo, prenosi T-portal.

Premda je danas u javnosti prepoznat kao jedan od osnivača udruge GROZD (Glas roditelja za sjecu), zagovaratelj ustavne definicije braka kao zajednice muškarca i žene te protivnik kurikularne reforme, kao član El comba svirao je na albumu naslova 'Nemoj se nikada ženiti'.

Album 'Nemoj se nikada ženiti' objavljen je 2004., a pored njega El combo je objavio još tri albuma na kojima gostuju renomirani domaći pjevači, ali i legende meksičke glazbe Nikola Karović iz Crne Gore koji se pohvalio kako je čak 103 puta pjevao pred Josipom Brozom Titom te Slavko Perović iz Srbije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 03:10