STRIPTIZ U SVLAČIONICI

FOTO: OVAKO SPEKTAKULARNU MOTIVACIJU NEMA NITI JEDNA MOMČAD NA SVIJETU! Nogometaši Hannovera imaju specifične metode na putu prema vrhu

Dobro je poznato da sportske svlačionice skrivaju mnoge tajne, a ona iz prostorija nogometnog kluba Hannover nedavno je izašla u medije. U želji za boljim plasmanom i povratkom u elitno društvo Bundeslige, članovi kluba odlučili su se dodatno motivirati - piše Blic.

Naime, u njihovoj svlačionici nalazi se kartonska figura Sylvie Meis, bivše supruge bivšeg nizozemskog reprezentativca Rafaela van der Varta, a igrači se s njom igraju ni manje ni više nego – striptiza.

Na kartonsku figuru postavili su mnogo odjevnih predmeta i detalja, a dogovor je da za svaki osvojeni bod u drugoj ligi skinu po jedan komad odjeće s 'kartonske Sylvie'.

Happiness on the beach..❤ #mydubai #beach #walk

A post shared by Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) on

Njemački Bild upitao je zgodnu Nizozemku, trenutno i veliku TV zvijezdu u Njemačkoj, što misli o seksi igrici kojom se nogometaši zabavljaju, na što je ona za njemački Bild bez oklijevanja odgovorila:

- Ako me i dalje budu vidjeli kao neko sretno znamenje, morat ću ih nečime i nagraditi. Eto, ako izbore plasman u Bundesligi, osobno ću doći u njihovu svlačionicu – obećala je 38-godišnja Sylvia koja je jučer na svom Instagram profilu objavila kako se zaručila za Charbela Aouada, imućnog biznismena iz Dubaia.

❤ #isaidyes #engaged

A post shared by Sylvie Meis Official Account (@1misssmeis) on

Ipak, s obzirom na njezino obećanje i činjenicu da dva vodeća nogometna tima trenutno imaju samo po bod više od Hannovera, šanse za njezin posjet na sreću dečkiju iz hannoverske svlačionice rastu iz dana u dan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:38