ONA GORI!

KAKO BI IMALA ŠTO SPEKTAKULARNIJE FOTOGRAFIJE S VJENČANJA, MLADENKA ZAPALILA HALJINU Žena je mislila da je ideja 'cool', fotograf joj je udovoljio

 Screenshot / YOUTUBE

U želji da joj fotografije s vjenčanja budu što spektakularnije, buduća je mladenka iz kineske provincije Fujian dala da joj se vjenčanica za potrebe fotografiranja zapali, piše Daily Mail.

Video mladenkinih napora da na fotografijama snimljenima na jezeru Fuzhou izgleda izvanserijski objavljen je utorak na kineskim društvenim mrežama.

Na videu se može vidjeti kako asistent fotografa pali haljinu kako bi ovaj mogao fotografirati buktinju. Kada se plamen previše približio mladenkinim leđima, drugi je asistent s aparatom za gašenje ugasio požar na haljini.

Fotograf je za Pear kasnije rekao da je ekipa na snimanju u svakom trenutku bila spremna upotrijebiti aparat za gašenje.

'Prethodno smo sve istražili, od odabira ulja preko odabira haljine do štopanja koliko bi nam trebalo da ugasimo vatru. Osigurali smo da je cijeli proces pod našom kontrolom', rekao je fotograf.

Korisnici kineskih društvenih mreža odmah su nakon objave počeli izražavati svoju zabrinutost zbog mladenkina pothvata.

'Tko misli da su te fotografije lijepe', napisala je korisnica mSuRou. 'Žena koja tako riskira svoj život ne može biti pametna', dodao je korisnik Zhangdaixia.

Kineski su vatrogasci na Weibu objaviti da su materijali od kojih se rade vjenčanice iznimno zapaljivi te da svako oklijevanje pri gašenju može imati ozbiljne posljedice za osobu koja je nosi.

Popularizacija trenda paljenja vjenčanica pripisuje se fotografu Johnu Michaelu Cooperu koji je 2001. godine naumio stvoriti ritual imena 'Uništi haljinu'. Kineski fotograf kojeg je paljenje inspiriralo rekao je da je njegova klijentica ideju smatrala 'cool'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:34