VJERUJETE LI JOJ?

NAJCRNJE PREDVIĐANJE SLAVNE PROROČICE Evo što je prognozirala Baracku Obami i Donaldu Trumpu

 REUTERS

Slijepa proročica koja je predvidjela uspon tzv. Islamske države i terorističke napade 11. rujna tvrdi da će Barack Obama biti 'posljednji američki predsjednik', prenosi Daily Mail.

Baba Vanga, poznata kao i 'balkanski Nostradamus', ispravno je predvidjela da će 44. predsjednik SAD-a biti Afroamerikanac.

Međutim, nejasno je što je bugarska proročica - koja je umrla 1996. godine s 85 godina i koja tvrdi da previđa događaje s 85-postotnom točnošću - mislila kada je rekla da će Obama biti posljednji.

Baba Vanga rekla je da će 44. predsjednik SAD-a biti crnac te da će biti 'posljednji'. Osim toga, rekla je i da će u trenutku njegovog ulaska u Ovalni ured biti spektakularna ekonomska kriza.

'Svi su se nadali da će (ekonomsku krizu) okončati, no suprotno će se dogoditi. On će srušiti zemlju i sukobi između sjevernih i južnih država će eskalirati', rekla je.

Baba Vanga je tijekom svog života predvidila više od 100 događaja, uključujući i 'veliki muslimanski rat' koji je počeo s Arapskim proljećem 2010. godine. Njezino je predviđanje konflikt smjestilo u Siriju, a Baba Vanga tvrdi da će taj konflikt završiti 2043. godine uspostavljanjem kalifata s glavnim gradom u Rimu.

Baba Vanga također je rekla da će sljedeće godine Europa prestati postojati te da će postati 'pustinja bez znakova života'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 20:52