OSTALA JE U ŠOKU

VIDEO: NAKON DVIJE GODINE RIJEŠEN MISTERIOZNI NESTANAK MLADIĆA 'Čula sam buku na tavanu, a onda sam našla njegovo mumificirano tijelo...'

 Screenshot / YouTube

Starija gospođa iz Pennsylvanije doživjela je nevjerojatan šok kad je na tavanu svoje kuće otkrila mumificirano tijelo svog unuka koji je nestao dvije godine ranije.

65-godišnja Zanobia Richmond začula je lupanje s tavana, a otišavši pogledati o čemu se radi ondje je zatekla leš svojeg unuka Dyquaina Rogersa, koji se vodi kao nestala osoba od 2014.

Tijelo je otkrila kraj vrata tavana i policija je potvrdila da se radi o Rogersu koji je prijavljen kao nestao nakon što se prije dvije godine nije pojavio na poslu. Imao je samo 21 godinu, a posljednja osoba koja ga je vidjela živog bila je upravo - baka, piše britanski The Sun.

Prema njegovim posljednjim objavama na Facebooku daje se zaključiti da nije imao najsretnije razdoblje u životu. ‘U zadnje vrijeme prati me samo loša sreća’, napisao je u listopadu 2014, a nestao je dva dana nakon toga.

I lokalna policija je rekla da je to jedan od rijetkih slučajeva koji su toliko dugo bili misterij.

Smatraju da je tijelo zahvaljujući temperaturnim uvjetima ostalo dvije godine očuvano na tavanu, a pretpostavlja se da je Dyquain počinio samoubojstvo.

Njegova obitelj, međutim, to ne priznaje, već traži odgovore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:02