DEGUTANTAN POTEZ

FOTO: GLEDATELJI U BOSNI I HERCEGOVINI ZGROŽENI U udarnom terminu nacionalna televizija prikazala dokumentarac koji vrvi scenama grupnog seksa!

 Screenshot

Oni koji su bili pred malim ekranima u četvrtak u udarnom terminu Federalne televizije, ostali su zatečeni sadržajem koji se u tom trenutku prikazivao, piše Dnevni avaz.

Naime, direktor Džemal Šabić i urednica Amra Brzina-Zaklan u najgledanijem terminu, u 20.25 sati, objavili su dokumentarni film pod nazivom 'Pussy Riot punk molitva' koji vrvi snimkama grupnog seksa. Radnja filma je o poznatoj feminističkoj punk rock grupi iz Moskve čije su članice poznate po provokativnim i skandaloznim nastupima.

U nekoliko navrata u filmu se prikazuju scene iz porno filma jedne od članica ove grupe u kojem se u sceni grupnog seksa pojavljuje čak i trudna žena. A da je film zbilja neprimjeren za spomenuti termin, govori i izjava oca jedne od djevojaka koja se pojavljuje u filmu, a koji je rekao da film nije mogao pogledati jer se u njemu pojavljuje njegova kći.

Gledatelji su zgroženi ovim potezom jer je riječ o javnoj televiziji koju plaćaju građani pa im je taj potez direktora i urednika televizije još skandalozniji.

Screenshot

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 05:31