HIT SNIMKA

OGORČENI VODITELJ BBC-ja NIJE SKRIVAO GAĐENJE Bijesan, nimalo zainteresiran i pomalo rezigniran: Svima je dao do znanja što misli o vijesti koju čita

 
 screenshot BBC

Psi surferi ovog su vikenda, u pratnji vlasnika, odmjerili snage u američkom mjestu Pacifica pokraj San Francisca na drugom svjetskom psećem surferskom natjecanju, prenose lokalni mediji.

Psi su ovisno o težini raspoređeni u kategorije, a nastupali su u paru s čovjekom ili drugim psom.

Nošenje prsluka za spašavanje bilo je obvezno i za četveronožne i dvonožne sudionike.

Osim u surfanju, psi su se natjecali i u hvatanju frizbija i lopte u vodi.

Organizatori su upriličili i natjecanje pasa u ljepoti, a prihodi su namijenjeni neprofitnim organizacijama za zaštitu životinja i okoliša.

Ova je vijest u ponedjeljak zabilježena i na BBC-jevom specijaliziranom informativnom televizijskom kanalu BBC News, no voditelj Simon McCoy, koji je u tom trenutku bio u studiju, bio je vidno zgađen činjenicom da je takvo što ušlo u informativnu emisiju.

Odmah na početku je s gnušanjem napomenuo da 'treba voditi računa da smo u kolovozu', a onda je potpuno nezainteresirano krenuo čitati vijest o psećem surfanju. Najavivši snimku natjecanja, glasno je uzdahnuo, nimalo ne skrivajući bijes i gorčinu.

Nakon izjave jednog od organizatora natjecanja opet se čuo voditeljev rezignirani uzdah. Nastavio je čitati vijest, a pred sam kraj snimka je došla do kraja te se 'zamrznula' u kadru. Tu je McCoy konačno uhvatio trenutak zadovoljstva.

- Baš šteta, iscurila snimka, rekao je.

Ubrzo nakon toga, McCoyja su na društvenim mrežama zasuli komentarima koji su u najvećem dijelu bili pozitivni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:50