PIZZA I SMISAO ŽIVOTA

VIDEO: DJEVOJKA S PIZZOM, MUŠKARAC S PIVOM I GOSPOĐA U ČIZMAMA Društvenim mrežama proširila se legendarna priča Josipe Lisac iz stare Latinice

Posljednjih nekoliko dana društvenim mrežama se iz nekog razloga proširila stara snimka iz emisije Latinica u kojoj Josipa Lisac priča priču o 'djevojci s pizzom i čovjekom s pivom'.

Povod te priče o smislu života je odavno zaboravljen, ali monolog naše omiljene pjevačice ostat će vječan. Josipa u dvije minute gotovo nije udahnula, a brojnim gestikulacijama samo je 'zapaprila priču kaj si je sama smislila'.

Priča ide ovako, a kako je sve to skupa izgledalo pogledajte i u videu, koji je na YouTubeu dostupan već godinama, ali sada je ponovno počeo kolati među korisnicima Facebooka i Twittera.

- Ja čak imam isto jednu svoju priču kaj sam si smislila. Ovaj, odraz stvarnosti… realnosti. A govori o svemu ovome sad što se već ispričalo. Od odgoja pa do stvarnog stanja stvari kako se živi... Kako se živi u našem društvu. Jedna osamnaestogodišnja djevojka trči, želi što prije stići na tramvaj na Jelačić placu. U ruci nosi ogroman komad pizze i pri tom jede. On joj skoro ispao iz ruke, ali ona nekako uspijeva spasiti ga, ali je zato ispao komad rastopljene mozzarelle koji se za njom povlači u onako onoj jednoj tankoj, svilenoj niti. Skroz skoro pa cijelom Gajevom se vuče za njom. Ona se u toj žurbi zaleti u jednog muškarca, otprilike pedesetih godina, a on sav onako oronuo, obrastao, drži flašu pive u ruci i jedva stoji na nogama. Kako se ona zaletjela u njega, tako on zapravo posrće, on zapravo pada… gotovo i pada, kad u tom trenutku izlazi jedna lijepa žena iz hotela Dubrovnik u skupocjenom krznenom kaputu I najnovijim čizmama marke Yves Saint Laurent. On se.. On u tom sudaru proljeva to ljepljivo pivo po njoj i razbija se flaša i ogromni, ogromni komadi stakla frcaju na sve strane. Djevojka, sva sretna, pojela je pizzu, onako si obrisala s rukavom od kaputa dobro usta, i sva je sretna i baš u tom trenutku je došao i tramvaj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:27