HIT NA INTERNETU

VIDEO: OSJEČANKA KOJU JE PROSLAVILA OPRAH WINFREY NASMIJAT ĆE VAS DO SUZA Njezin novi video o 'bolesnoj mami' pogledalo je više od dva milijuna ljudi

 Screenshot / Facebook

Osječanka Kristina Kuzmić prije šest godina pobijedila je u prvom izdanju emisije ‘Your OWN show’ koju je producirala TV mreža Oprah Winfrey. Na početku showa Kristina je bila tek jedna od 15 tisuća sudionika koji su Oprahi slali svoj prijedlog za vlastiti show. Atraktivna glumica, koja je iz Osijeka u SAD odselila prije 20-ak godina, na kraju je u finalu čekala konačnu odluku. Oprah je birala između Kristininog kulinarskog showa i putopisnih emisija Zacha Annera, čovjeka koji naumio uz pratnju kamera, u invalidskim kolicima za koja ga je vezala ozljeda kralježnice, proputovati svijet. Na koncu su oboje proglašeni pobjednicima.

Kristini je to natjecanje osim vlastitog showa donijelo tisuće poziva, desetke intervjua, snimanja, poslovne sastanke... Danas je na Facebooku prati gotovo milijun ljudi, a poznata je postala po svojim duhovitim video snimkama o roditeljstvu.

U posljednjem urnebesnom videu koji se proširio internetom, 38-godišnjakinja objašnjava kako to izgleda kada je mama bolesna. Ova majka troje djece video je naslovila ‘Znate li što se događa kad je mama bolesna’, a odgovor možete i sami pretpostaviti…

‘Znate li što se dogodi kad je mama bolesna? Znate li što se promijeni kad je mama bolesna? Ništa. Ništa se ne promijeni. Moj muž je i dalje jutros morao na posao. Djecu i dalje treba razvoziti. Pas i dalje povraća po tepihu i taj nered i dalje treba počistiti. Večeru i dalje treba skuhati. WC i dalje treba odštopati. Ništa se ne mijenja kad je mama bolesna. Ništa.

Liječnik mi je rekao ‘Odmaraj se, Kristina’. Zatim smo se pogledali i smijali se i smijali i smijali i smijali jer on zna da sam majka i da se neću odmarati’, rekla je između ostalog Kristina u videu, opremljena papirnatim maramicama, sirupom, čajem i vidno prehlađena.

Roditeljima je poručila da su svi oni superjunaci jer za roditeljstvo ne postoji ‘dan odmora’.

Njezin je video na Facebooku u trenutku objave ovog članka pregledan više od 2,3 milijuna puta, podijellilo ga je više od 28.000 korisnika, nakupilo se gotovo 3.000 komentara i preko 36.000 lajkova.

Pogledajte kako je Osječanka nasmijala obožavatelje na Facebooku:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:29