VULKANSKI POZDRAV 'PO NAŠKI'

Mr. Spock kaže ‘Živi dugo i uspješno’, no poznati pozdrav prenamijenjen je za domaći teritorij

 Facebook / Facebook

‘Live long i prosper’ iliti ‘Živi dugo i uspješno’, rekao bi Mr. Spock, popularni lik iz TV serije ‘Zvjezdane staze’, dok pritom podiže ruku u karakterističan pozdrav.

‘Dvije Žuje, dva Karlovca i jedan Pan’, rekao bi nepoznat netko na pozdrav Leonarda Nimoya čime je prilično razveselio internetsku populaciju, barem onu našeg podneblja.

Jednostavna poruka vulkanskog pozdrava pretvorila se u odličan meme prenamijenjen za potrebe domaće publike, koja je sklonija 'opuštenijem' shvaćanju zakona svemira :)

Napominjemo da nam ovom objavom nipošto nije namjera poticati konzumiranje alkohola, a pogotovo ne u neumjerenim količinama, ali uoči proslave 1. svibnja pozivamo vas da se opustite, i polako se pripremite za nove radne pobjede.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr. Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 14:00