KLARA ROŽMAN IZ MALMOA

Baby Lasagna dva dana uoči Eurosonga: ‘Javili su mi da je doma kao pred SP. Kako sam? Gladan!‘

Otkrio nam je i da je u planu da u Švedsku doputuju neki članovi njegove obitelji

Baby Lasagna

 Livio Andrijic/Cropix

Ja sam spreman! Odradili smo sve probe dosad, organizatori su uvažili neke naše sitnije primjedbe vezane uz koreografiju i pirotehniku. Sutra popodne je posljednja generalna proba, a onda, u utorak, polufinale - kaže Baby Lasagna za kojeg će u utorak navijati cijela Hrvatska.

- Javili su mi da je doma atmosfera kao uoči Svjetskog nogometnog prvenstva. Puno hvala svima koji vjeruju u mene i koji će navijati. Osjećam li se kao Luka Modrić? Ma ne. Ja sam samo Marko - smije se Baby Lasagna, koji iskreno priznaje da zapravo i ne zna kakva je u Hrvatskoj atmosfera uoči njegovog eurovizijskog ‘biti ili ne biti‘.

- Ja sam tu miljama daleko, sav sam koncentriran na nastup - kratko kaže Baby Lasagna koji izgleda pomalo umorno.

image

Baby Lasagna s novinarkom Klarom Rožman

Livio Andrijic/Cropix

- Malo jesam umoran, ali zapravo sam gladan. Kad sam gladan odmah postanem čangrizav - otkrio nam je Baby Lasagna uoči odlaska na ceremoniju otvaranja Eurosonga, tzv. Tirkizni tepih na kojem će se pojaviti u kreaciji Antonije Bučić.

Hoće li do utorka našeg predstavnika na Eurosongu osim njegove djevojke Elizabete Ružić, koja je režirala spot za ‘Rim Tim Tagi Dim ‘ u Malmo doći podržati još neki njemu bliski ljudi?

- Da, u planu je da u Švedsku doputuju neki članovi moje obitelji - povjerava nam Baby Lasagna, koji će nam, vjeruje Tomiskav Štengl, šef naše eurovizijske delegacije, priuštiti razlog za suze radosnice.

image

Baby Lasagna

Livio Andrijic/Cropix

- Vjerujem da će se ‘Rim Tim Tagi Dim ‘ sjajno plasirati. Je li Hrvatska spremna za organizaciju Eurosonga ako se za manje od tjedan dana dogodi ono o čemu svi sanjamo? Naravno! - uvjeren je Štengl kojeg će skupa s cijelom našom delegacijom sredinom tjedna primiti dogradonačelnik Malmoa, Roko Kursar, inače iz Hrvatske.

U samom Malmou, primijetili smo, živi jako puno ljudi s prostora bivše Jugoslavije. Do Arene u kojoj će se održati Eurosong vozio nas je taksist Makedonac, putem smo sreli i ljude koji su 90-tih živjeli u BIH... Svima njima sviđa se ‘Rim Tim Tagi Dim ‘, svi će u utorak glasati za Baby Lasagnu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 15:47