OBUZELE JE EMOCIJE

Dragana Mirković zaplakala pred obožavateljima u Areni Zagreb pa otkrila razlog: ‘Nemojte misliti...‘

Hvala što ste večeras sa mnom da podijelite moje emocije, radost i ljubav koju držim u sebi 40 godina, poručila je pjevačica

Dragana Mirković

 Mario Poje/

I drugu večer za redom regionalna zvijezda Dragana Mirković oduševila je tisuće svojih fanova u Areni Zagreb, u sklopu humanitarne regionalne turneje ‘Do poslednjeg daha’. Već ranije je pjevačica objavila da se odrekla svog prihoda od koncerata te je donaciju od 20.000 eura darovala djeci iz doma u Nazorovoj.

- Lijepo je vidjeti vas još jednu večer. Hvala što ste večeras sa mnom da podijelite moje emocije, radost i ljubav koju držim u sebi 40 godina. Svoju ljubav prema vama ne mogu opisati, poručila je Dragana.

Publika je s pjevačicom uglas pjevala gotovo četiri sata, a na repertoaru se i sinoć našlo oko 60 dobro poznatih hitova. ‘Pečat na usnama’,,Biću njegova’, ‘Zumbuli’, ‘Život moj’ i ‘Na kraju priče’ samo su neke od pjesama koje su obilježile Draganinu karijeru dugu čak 40 godina.

Omiljenu pjevačicu, emocije su obuzele dok su se na ekranu izmjenjivale fotografije preminulih velikana.

- Ove suze su isključivo zbog mojih prijatelja i kolega koji više nisu s nama, nemojte misliti da je razlog nešto treće, otkrila je.

image

Dragana Mirković i Massimo u pozadini

Mario Poje/

Legendarna pjevačica usred koncerta spustila se među publiku i napravila pravi delirij. Probijala se kroz parter do druge pozornice odakle je obožavateljima ispunjavala glazbene želje i s njima radila selfije.

image

Dragana Mirković u publici

Mario Poje/

Večer je dodatno ‘začinila’ specijalnim gostima. Na pozornicu su i sinoć izašli, kako je istaknula, njezini prijatelji Ivan Zak i Boban Rajović.

- Boban i ja se sjajno zabavljamo na našim privatnim proslavama, a na ovom našem duetu ‘Gromovi’ zabavimo se za sve pare, otkrila je.

image

Dragana Mirković i Ivan Zak

Lucija Ocko/Cropix
image

Dragana Mirković i Ivan Zak

Lucija Ocko/Cropix
image

Dragana Mirković

Lucija Ocko/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 07:27