UBOJSTVO NA ČRNOMERCU

‘Ne možemo reći da je bio problematičan, ali bio je čudak. Sada nas jedna stvar brine, kako će oni ostati u ovoj kući...‘

Muškarac je 68-godišnju članicu obitelji ubio nožem jutros oko 10.15 sati

Ubojstvo u Jakovčini

 Ranko Šuvar/Cropix/

68-godišnju ženu usmrtio je u subotu prijepodne u kući na zagrebačkom Črnomercu član obitelji, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka. Neslužbeno se doznaje da je sin ubio majku.

Muškarac je 68-godišnju članicu obitelji ubio nožem jutros oko 10,15 sati. Osumnjičenik kojega se dovodi u vezu s ovim kaznenim djelom, pod nadzorom je policije, kratko je priopćila zagrebačka PU.

Kako neslužbeno saznajemo, sin ima 28 godina, u toj kući živio je s majkom koju je, kako ga se sumnjiči, ubio. U potkrovlju pak, navode susjedi, živi mlađa sestra ubijene s djecom.

- Nije on bio problematičan na način da nije dao mira cijelom kvartu, ali je bio čudan. Susjedi kažu kako nije bio stalno zaposlen, već je radio neke povremene poslove. U nekoliko navrata, tvrde susjedi, bio u Njemačkoj gdje je tražio posao.

image
Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix

U susjedstvu pričaju kako je netko iz kuće pozvao policiju, ali nije jasno je li to bio osumnjičeni muškarac ili pak netko od stanara.

Susjedi pričaju kako je obitelj nekad držala trgovinu koja se nalazila ispred kuće, ali i kako su je zatvorili prije desetak godina.

- U toj obitelji nedavno je umrla i majka od ubijene, ona je bila stup te obitelji - kažu.

image
Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix

Susjedi s kojima smo razgovarali tvrde kako nisu čuli nikakvu buku u stanu, ni svađu.

- Ma žao mi njene sestre i djece. Kako će oni sad živjet u toj kući.

image
Ranko Suvar/Cropix
image
Ranko Suvar/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 20:04