GLOBALNA ZVIJEZDA

Lasagna rastura i na Spotifyu: ‘Rim Tim Tagi Dim u samom je vrhu globalne top liste, Nemo zaostaju‘

Baby Lasagna najviše je plasirani od kandidata s Eurosonga na Global Viral Top 50 ljestvici, objavio je portal Wiwibloggs

Baby Lasagna

 Tobias Schwarz/Afp

Osam pjesama s ovogodišnjeg Eurosonga nalazi se na Spotify Global Viral Top 50 ljestvici, a na vrhu je naravno naš predstavnik, Baby Lasagna. Wiwiblogs na svom je Instagramu podijelio osam pjesma s glazbenog natjecanja koje su se našle na ljestvici popularnog glazbenog streaming servisa.

image

Baby Lasagna

Jessica Gow/Afp

Baby Lasagna na petom je mjestu Global Viral Top 50 ljestvice i time je najviše plasirani od kandidata s Eurosonga. Švicarac Nemo našao se na desetom mjestu, Irkinja Bambie Thug je dva mjesta ispod pobjednika Eurosonga 2024., Austrijska pjevačica Kaleen na 26. je mjestu, Litvanski kantautor Silvester Belt zauzeo je 33. mjesto.

Na 35. mjestu nalazi se Izraelka Eden Golan, Grkinji Marini Satti pripalo je 48. mjesto, a na samom kraju ljestvice je Joost Klein, predstavnik Nizozemske koji je uoči samog finala izbačen s glazbenog natjecanja.

Dakle, ljestvica Spotifya, što se tiče pjesama s Eurosonga, izgleda ovako:

5. Rim Tim Tagi Dim, Baby Lasagna

10. The Code, Nemo

12. Doomsday Blue, Bambie Thug

26. We Will Rave, Kaleen

33. Luktelk, Silvester Belt

35. Hurricane, Eden Golan

48. Zari, Marina Satti

50. Europapa, Joost Klein

Ispod objave odmah su se javili brojni obožavatelji, a velik broj komentara našao se na račun našeg predstavnika. "Baby Lasagna je pravi pobjednik. Neka postane svjetska zvijezda. Meow, meow, živio kralj mačaka", "Nemo ni ovdje ne može pobijediti Baby Lasagnu", "Znamo tko je pravi pobjednik. Glasala je javnost iz cijelog svijeta. Sada je u top 5... Moramo li više reći tko je stvarno pobijedio? Meowww", "Sada vidite što je prava pobjeda", "Baby Lasagna uvijek će biti pravi pobjednik i zvijezda 2024.", neki su od komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. svibanj 2024 17:19