IMA PAMETNIJEG POSLA

Otkriveno zašto je Tom Cruise prekinuo s bogatom Ruskinjom: ‘Njezin bivši muž previše je brbljao...‘

Navodno su svi njegovi navodi zabrinuli holivudsku zvijezdu pa je odlučio prekinuti odnos prije nego što stvari postanu ozbiljnije

Tom Cruise i Elsina Kairova bili na privatnoj večeri

 Profimedia/instagram/

Američki glumac Tom Cruise ponovno nema sreće u ljubavi! Nakon što je u svjetskim tabloidima eksplodirala vijest da je u vezi s bivšom suprugom ruskog oligarha Elsinom Kairovom, vrlo brzo je uslijedila informacija da je par prekinuo. A Page Six sada doznaje da je razlog njihova prekida izbjegavanje problema s Dmitrijem Tsvetkovim, živopisnim međunarodnim trgovcem dijamantima, s kojim je Elsina bila u braku.

On je, kada se doznalo za novu ljubav njegove bivše supruge, javno uputio upozorenje Cruiseu da "drži oči i novčanik širom otvorenima" te je opisao kako mu je bilo u braku s fatalnom Ruskinjom koja voli skup i luksuzan način života.

Navodno su svi ti navodi zabrinuli holivudsku zvijezdu pa je odlučio prekinuti odnos prije nego što stvari postanu ozbiljnije.

"On snima filmove i ne može se brinuti oko njezina bivšeg supruga koji će ga spomenuti svaki put u medijima. Jednostavno nisu htjeli imati posla s bivšim mužem koji svakih nekoliko tjedana smišlja što će novo ružno reći u javnost", otkrio je izvor za Page Six.

image

Elsina Kairova

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Tsetkov, koji navodno više preferira izraz ‘tajkun‘ nego oligarh, također je pomalo neobično izjavio da je navijao za Cruisea tijekom intervjua koji je dao za medije, nazvavši ga svojim ‘omiljenim glumcem‘. Priznao je da je njegov film ‘Oči širom zatvorene‘ pogledao nevjerojatnih 30 puta, a također voli pogledati i ‘Rain Man‘ te ‘The Firm‘. Dodao je i da je razgovarao s jednim prijateljem, koji radi kao holivudski producent, o tome da se snimi film o njegovu životu u kojem će ga utjeloviti nitko drugi nego - Cruise.

“Rekao sam producentu da je jedini glumac koji me može glumiti Tom Cruise,” našalio se Tsetkov. “Iste smo visine i težine te bih bio počašćen kad bi se to ostvarilo. Ne pada mi na pamet nitko bolji od Toma za tu ulogu. Nadam se da ću ga jednog dana sresti kako bismo razgovarali o ovom projektu", dodao je.

Cruise trenutno snima osmi nastavak filma ‘Mission: Impossible‘, a 61-godišnja zvijezda poznata je po tome da sve svoje vratolomije izvodi baš on.

Podsjetimo, britanski tabloid The Sun krajem veljače izvijestio je javnost da su Cruise i Kairova prekinuli, a izvor je za taj medij izjavio sljedeće: "Među njima nema ljutnje i, što se tiče Toma, njihova je veza jednostavno išla svojim tokom."

image

Tom Cruise

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Inače, Elsina je bogata nasljednica saveznika ruskog predsjednika Vladimira Putina, ruskog političara Rinata Kairova. Tsetkov, koji ima britansko državljanstvo i navodno je na popisu najtraženijih osoba Kremlja, tvrdi da je preživio pokušaje atentata. Također je za Daily Mail izjavio da je tijekom 11 godina braka potrošio više od 12 milijuna dolara na Elsinu odjeću i približno 2,5 milijuna dolara na torbice svoje sada već bivše supruge. Također je dodao da je razvodom navodno izgubio gotovo 200 milijuna dolara.

Njihov je razvod dospio na svjetske naslovnice jer su se sporili oko silnih milijuna, kao i oko vile u Surreyju, pet stanova u Londonu, Bentleyja i Ferrarija, Cartierova nakita i umjetničkih djela Renoira i Chagalla.

“Bez obzira s kim je ona, Tomom Cruiseom ili bilo kim drugim, ta bi osoba trebala biti svjesna da ona voli skupe stvari te da ima skup i luksuzan ukus", izjavio je tada bivši suprug.

No, kako doznaje Page Six, 36-godišnja Kairova još se uvijek nada da bi ona i Cruise mogli obnoviti svoju romansu. "Nije učinila ništa loše", rekao je izvor, no čini se da joj taj prekid ipak nije teško pao. Naime, ovog je tjedna na društvenim mrežama objavila da uživa u luksuznom hotelu Amara na Cipru.

Podsjetimo, Kairova i Cruise prvi su put javno viđeni zajedno na zabavi u prosincu na londonskom Grosvenor Squareu, a upoznao ih je njezin prijatelj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 08:04