NJUŠKA U VODI

Zagrebački vatrogasci opet u akciji: Vlasnica ih pozvala da joj psa izvuku iz Save

Kujica Bossy završila je u rijeci, a bez posebne opreme nije joj se uopće moglo pristupiti
 Vatrogasna postrojba Zagreb

S vatrogascima je to uvijek tako - kada ih netko pozove da pomognu životinji u nevolji, oni će doći. Bilo da se radi o mački koja je danima na vrhu stabla i ne može se sama spustiti, psu koji je upao u šaht ili pak nekom drugom stvorenju, oni stižu. U situacijama kada ljudi sami ne mogu pomoći nekom stvoru, jer nemaju ni opreme ni znanja, tada obično zovu vatrogasce. A oni baš nikada ne odbijaju pomoći.

Jednu takvu intervenciju imali su vatrogasci iz Zagreba u subotu. Kako su napisali na Facebooku, spašen je još jedan pseći život. Nekome možda malen i nevažan, ali tom psu (i njegovoj vlasnici) veoma važan i velik. Kujica Bossy upala je, naime, u rijeku i nije se mogla sama izvući. Njena vlasnica joj je pokušala pomoći, a kada nije uspjela, pozvala je pomoć.

- Vlasnici, koja nas je simpatično dočekala konju, pas je zapeo u Savi, pa smo uskočili u pomoć - napisali su vatrogasci na Facebooku.

Vlasnica Iva im se zahvalila što su pomogli njenoj kujici, simpatičnom malom stvoru koji se našao u nevolji. Nadamo se da je Bossy naučila lekciju i da će se ubuduće držati podalje od Save.

image
Vatrogasna postrojba Zagreb
image
Vatrogasna postrojba Zagreb
image
Vatrogasna postrojba Zagreb

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 22:03