Jarac

22.12. - 20.1.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Očekuju vas povoljne novosti o povećanju plaće, dok će neki pronaći honorarni posao koji će im donijeti dodatnu zaradu. Iako ćete dobro zarađivati, zbog povećanih troškova života nećete uspjeti puno uštedjeti.

Jedan vas korak dijeli od ljubavnog sklada

LJUBAV: Bit ćete zbunjeni svojim snažnim osjećajima i stoga suzdržani prema partneru. Najviše će vas uznemiriti ako otkrijete da se plašite prekida odnosa ili gubitka bliskosti s voljenim. Skloni ste takve misli i osjećaje tumačiti kao slabost te se boriti protiv njih. Ako se opustite i bez stresa pokažete ljubav, partner će vam uzvratiti nježnošću i toplinom. Jedno vas zatvorenost i suzdržanost mogu udaljiti od ljubavne sreće. Neobičan splet okolnosti pomoći će vam da se zbližite s nekim zanimljivim ako ste slobodni.

VAŠ PARTNER: Napetost u odnosu s Ovnom može prerasti u ozbiljnu svađu. Ako mu ne možete oprostiti pogreške vaš odnos nikada neće biti otvoren i iskren.

POSAO I NOVAC: Stalan stres i neizvjesnost u radnoj sredini previše vas iscrpljuju. Zabrinjavat ćete se zbog sitnica, žaliti na neočekivane poteškoće ili raspravljati sa suradnicima. Sredinom tjedna izbjeći ćete jednu neugodnu situaciju jer ste svoj posao odradili profesionalno i korektno. To će vam vratiti samopouzdanje i volju za rad.

ZDRAVLJE: Pronašli ste odgovarajući dnevni ritam i imate dovoljno energije. Manju nelagodu možete osjećati jedino ako imate kronične zdravstvene tegobe s kičmom ili zglobovima. Preventivan posjet zubaru može vas poštedjeti neugodnih bolova.

DAN ZA AKCIJU: Četvrtak je dobar dan za financijske odluke. Ako vam se ukaže prilika za dodatni poslovni angažman i zaradu, prihvatite ga bez obzira na umor. Svaki napor koji uložite u posao vratit će vam se kroz povećanu zaradu.

SRETNI BROJEVI: 3 8 26 44 65

OCJENA TJEDNA: 4