Strijelac

22.11. - 21.12.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

U vašem će domu vladati napeto ozračje, a vaša tvrdoglavost i loše raspoloženje neće pridonijeti situaciji. Ne istresajte na bližnjima frustracije poslovnom ili ljubavnom situacijom. Mogli biste patiti od nesanice.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Njegujte prijateljstva i pažljivo gradite nove odnose

LJUBAV: Niste sigurni što želite od partnera pa se ponašate nedosljedno i neodgovorno. Bez razloga mijenjate planove, odgađate dogovore ili izazivate svađe. Zapravo želite više pažnje, ali to pokušavate dobiti na krivi način. Nakon nekoliko neugodnih svađa promijenit ćete taktiku i ispričati se partneru. Ukoliko ga niste previše razljutili vaš će se odnos, nakon nekoliko strastvenih zagrljaja, brzo vratiti u sretnu ravnotežu. Neočekivano se i snažno možete zaljubiti ako ste u potrazi za novim partnerom!

VAŠ PARTNER: Riba vam je zanimljiva i privlačna, ali s njom ne možete opušteno razgovarati. Ne postavljajte previše izravna pitanja i budite jako romantični.

POSAO I NOVAC: Loši odnosi sa suradnicima ili poslovnim partnerima mogu se negativno odraziti na vaše prihode. Mogli biste izgubiti unosan posao jer vam netko neće dati preporuku ili vas upoznati s utjecajnim ljudima. Iako osjećate da vam je učinjena nepravda, nemojte se upuštati u rasprave i dokazivanje kako ste u poslu najbolji.

ZDRAVLJE: Puni ste energije, ali vas povremeno može savladati iscrpljenost i malodušnost. Osjetite li simptome prehlade ili gripe, odmah reagirajte. Uzimajte dovoljne količine toplih napitaka i vitamina. Vikend iskoristite za odmor i spavanje!

DAN ZA AKCIJU: U srijedu možete upoznati zanimljive ljude i brzo se povezati s njima. Iskoristite svaku priliku da promovirate svoj rad i pohvalite se uspjesima. Iz slučajnog poznanstva može se roditi zanimljiva poslovna suradnja.

SRETNI BROJEVI: 1 17 22 47 91

OCJENA TJEDNA: 4