Strijelac

22.11. - 21.12.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Nervirat će vas gužva pa ćete otkazati dogovor o odlasku u grad i izlasku s prijateljima. Ništa vam neće biti dragocjenije od trenutaka provedenih u miru i udobnosti doma. Mogli biste obnoviti ugašenu vezu.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Zanosnim izgledom privlačit ćete tuđe poglede

LJUBAV: Privlačni i zavodljivi, plijenit ćete pažnju pripadnika suprotnog spola pa se nećete moći požaliti na nedostatak prilika. Svom ćete šarmu dodati dozu tajanstvenosti i nedokučivosti koja će vaše udvarače još više zaintrigirati. Jedan od njih bit će toliko opčinjen vama da neće odustati dok mu ne pružite šansu. Odnosi započeti ovog tjedna imat će mnogo potencijala da se razviju u nešto ozbiljnije. Porast raspoloženja i optimizma pozitivno će se odraziti na duge veze. Odnos s partnerom bit će skladniji i čvršći no u prethodnom razdoblju pa ćete imati osjećaj da je sve konačno došlo na svoje mjesto.

VAŠ PARTNER: Ako ste zaljubljeni u Ribu, vaš će vas partner izluđivati neodlučnošću i čestim promjenama mišljenja. Smetat će vam što s njim nikad nećete znati na čemu ste.

POSAO I NOVAC: Želja za izazovima i novim iskustvima ohrabrit će vas na otvorenost prema novim ponudama za suradnju ili ulaganje, no savjetujemo vam oprez. Ako se neka prilika za ostvarenje zarade čini previše dobrom da bi bila istinita, poslušajte svoje instinkte i suzdržite se od ulaganja. Usmjerite energiju na dovršavanje započetih poslova.

ZDRAVLJE: Usporite malo ritam i osluškujte signale koje vam vaše tijelo šalje. Osjetite li umor ili pospanost, zastanite i odmorite se – obaveze neće nikamo pobjeći! Kraj tjedna pogodan je za uvođenje zdravijih životnih navika.

DAN ZA AKCIJU: U utorak ćete izgladiti nesporazume s nekim kolegama, što će doprinijeti ugodnijoj atmosferi na poslu, a samim time i poboljšanim radnim učinkom. Ukoliko polažete ispit, dobro ćete se pripremiti pa će sve proći bez problema.

SRETNI BROJEVI: 5  17  23  46  58

OCJENA TJEDNA: 4