Strijelac

22.11. - 21.12.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Nećete podnositi boravak u stanu pa ćete nazivati prijatelje i nalaziti se na piću. Ako ste u vezi, rezervirajte večernje sate za spoj ili intimnu večeru s voljenim. Dobro će vam doći malo nježnosti i romantike.

Previše vas pogađaju prolazne poslovne poteškoće

LJUBAV: Ako iskreno razmislite o svom ljubavnom životu otkrit ćete obrasce u ponašanju koji vas redovito dovedu do razočaranja. Kada vaš odnos s voljenim postane previše blizak i kada osjetite da se vezujete, dobijete snažnu želju za bijegom ili postanete distancirani. Na taj način mučite i sebe i partnera te se udaljavate od ljubavne sreće. Pravi je trenutak da se oslobodite ljubavnih zabluda i shvatite da dobar odnos nije pošteđen teških trenutaka niti uspona i padova. Imate li povjerenja u partnera, priznat ćete mu svoje slabosti.

VAŠ PARTNER: Blizanac vas potiče da se suočite sa svojim strahovima. Razgovori s njim pomoći će vam da se osjećate bolje i otkrijete put do sreće.

POSAO I NOVAC: Osjećate veliku neizvjesnost zbog jednog važnog poslovnog projekta. To vam ometa jasno rasuđivanje i smanjuje spremnost za rad. Prevelika očekivanja od suradnika i manje poteškoće s likvidnošću obeshrabrit će vas ako imate vlastiti posao. Radite li honorarne poslove zabrinut će vas nedostatak novih angažmana.

ZDRAVLJE: Prestanete li provocirati sukobe s okolinom osjećat ćete se puno bolje. Iskrenost u bliskim odnosima je poželjna, ali pri tome ne biste trebali povrijediti drugu stranu. Redovita tjelesna aktivnost pomoći će vam da se vratite u ravnotežu.

DAN ZA AKCIJU: Petak vam donosi priliku za ugodno druženje. Susret sa starim prijateljima i razgovor o prošlim vremenima ispunit će vas lijepim osjećajima. Nemojte davati obećanja o novom druženju i obavezivati se na nove susrete.

SRETNI BROJEVI: 2 14 38 51 67

OCJENA TJEDNA: 3