Strijelac

22.11. - 21.12.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Ne ustručavajte se potražiti pomoć kolega ako procijenite da će vam to olakšati rad. Ljudi na poslu će vas voljeti pa će vam bez mnogo razmišljanja pružiti ruku. Odlazak na piće proteći će u sjajnom raspoloženju.

Previše vas pogađaju prolazne poslovne poteškoće

LJUBAV: Ako iskreno razmislite o svom ljubavnom životu otkrit ćete obrasce u ponašanju koji vas redovito dovedu do razočaranja. Kada vaš odnos s voljenim postane previše blizak i kada osjetite da se vezujete, dobijete snažnu želju za bijegom ili postanete distancirani. Na taj način mučite i sebe i partnera te se udaljavate od ljubavne sreće. Pravi je trenutak da se oslobodite ljubavnih zabluda i shvatite da dobar odnos nije pošteđen teških trenutaka niti uspona i padova. Imate li povjerenja u partnera, priznat ćete mu svoje slabosti.

VAŠ PARTNER: Blizanac vas potiče da se suočite sa svojim strahovima. Razgovori s njim pomoći će vam da se osjećate bolje i otkrijete put do sreće.

POSAO I NOVAC: Osjećate veliku neizvjesnost zbog jednog važnog poslovnog projekta. To vam ometa jasno rasuđivanje i smanjuje spremnost za rad. Prevelika očekivanja od suradnika i manje poteškoće s likvidnošću obeshrabrit će vas ako imate vlastiti posao. Radite li honorarne poslove zabrinut će vas nedostatak novih angažmana.

ZDRAVLJE: Prestanete li provocirati sukobe s okolinom osjećat ćete se puno bolje. Iskrenost u bliskim odnosima je poželjna, ali pri tome ne biste trebali povrijediti drugu stranu. Redovita tjelesna aktivnost pomoći će vam da se vratite u ravnotežu.

DAN ZA AKCIJU: Petak vam donosi priliku za ugodno druženje. Susret sa starim prijateljima i razgovor o prošlim vremenima ispunit će vas lijepim osjećajima. Nemojte davati obećanja o novom druženju i obavezivati se na nove susrete.

SRETNI BROJEVI: 2 14 38 51 67

OCJENA TJEDNA: 3