Vaga

23.9. - 22.10.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Iako će vas partner često ljutiti, nećete moći dugo biti razdvojeni od njega. Jedno ćete drugome biti i ljubavnik i najbolji prijatelj. Danas sklopljena suradnja otvorit će vam put prema novim poslovnim mogućnostima.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Iskoristite potencijale i povećajte prihode

LJUBAV: Odbijate se opterećivati ljubavnim nedoumicama i sumnjama. Želite biti opušteni, spontani i zaljubljeni pa ćete zaboraviti na prošlost i prema partneru se ponašati kao u počecima vaše ljubavi. To možda neće riješiti niti jedan problem u vašoj vezi, ali će vama donijeti više zadovoljstva i sreće. Zanimljiva ljubavna prilika ukazat će se sredinom tjedna ako ste slobodni. Preko prijatelja  možete upoznati nekoga tko je zabavan i privlačan i uz koga ćete se osjećati opušteno. Pričekajte da druga strana napravi prvi korak.

VAŠ PARTNER: Vodenjak vas iznenađuje originalnim načinom razmišljanja i neobičnim stavovima. Pažljivo ćete slušati njegove priče i uživati u njegovom društvu.

POSAO I NOVAC: Opterećuju vas financijski problemi. Previše razmišljate o stvarima koje su vam nedostupne i zbog toga ne možete uočiti prilike za zaradu. Možete povećati prihode ako bolje iskoristite svoje kreativne talente ili svoje pregovaračke sposobnosti. Krajem tjedna saznat ćete dobre vijesti koje će vam vratiti motivaciju za rad.

ZDRAVLJE: Najviše vas mogu ograničavati kronične ili nasljedne bolesti. Ukoliko imate poteškoće s kičmom, kostima ili zglobovima nemojte zanemarivati uobičajenu rutinu koja vam pomaže da se osjećate dobro. Umjereno vježbajte!

DAN ZA AKCIJU: U petak će vam se događati zabavne i pomalo neobične stvari. Mogli biste susresti nekoga koga dugo niste vidjeli upravo u trenutku kada pomislite na njega ili doživjeti nešto što razumno ne možete objasniti.

SRETNI BROJEVI: 2 15 26 41 62

OCJENA TJEDNA: 3