Vaga

23.9. - 22.10.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Stavite za promjenu sebe i svoje interese na prvo mjesto. Počastite se novim odjevnim predmetom ili kozmetičkim tretmanom i provedite neko vrijeme baveći se hobijem. Dan je pogodan za sklapanje novih poslova.

Uvjerljivi i snalažljivi, osvajate svojim šarmom

LJUBAV: Partneru šaljete zbunjujuće signale i ponašate se nepredvidivo. U jednom ste trenutku romantični i puni nježnosti, a već u sljedećem prigovarate ili stvarate probleme zbog sitnica. U vašem odnosu postoje trenuci koji vas istinski usrećuju, ali i oni koje vas uznemiruju. Mislite li da možete poboljšati vaš odnos, pravi je trenutak za otvoren razgovor. Smireno i bez nepotrebnih kritika partneru objasnite što želite promijeniti. Uz pravi pristup značajno ćete poboljšati kvalitetu vašeg odnosa i postati puno zadovoljniji.

VAŠ PARTNER: Strijelac će vas osvojiti svojim otvorenim i iskrenim nastupom. Uživat ćete u njegovoj toplini i velikodušnosti te rado provoditi vrijeme s njim.

POSAO I NOVAC: U želji da povećate svoje prihode ili se istaknete u radnoj sredini zaboravili ste da vam je potrebno vrijeme za odmor i obnovu energije. Zbog toga ćete zapeti pred napornim obavezama i osjećati se malodušno. Vrlo povoljne vijesti ili savršena prilika da promovirate svoj rad pojavit će se na kraju tjedna. Tijekom vikenda ćete raditi s puno zanosa.

ZDRAVLJE: Otkrit ćete da je svijet puno ljepši kada ste opušteni, da vaši odnosi postaju bolji i da lakše postižete uspjehe. Uvijek će postojati situacije ili ljudi koji će vas uznemiriti, ali sada više nećete imati potrebu da na sve reagirate.

DAN ZA AKCIJU: U petak pronađite vrijeme za opuštanje, povežite se s najdubljim osjećajima i razmislite o svojim ljubavnim željama. Kada otkrijete što želite, vrlo ćete lako ostvariti istinsku ljubavnu harmoniju.

SRETNI BROJEVI: 5 17 32 55 72

OCJENA TJEDNA: 4