Vaga

23.9. - 22.10.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Vaša magnetska privlačnost nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Unatoč tome, odbit ćete udvarača koji bi vam odgovarao i pasti na šarm nekoga s kime nemate nikakvih dodirnih točaka. Okušajte se u igrama na sreću.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Iscrpljuju vas pritisci na poslu i u obitelji

LJUBAV: Previše ste usmjereni na događaje u domu ili na obiteljske poteškoće koje ne možete riješiti, a koje vas ozbiljno uznemiruju. Zbog toga zanemarujete odnos s bračnim partnerom ili se vaši razgovori svode na dogovor oko podjele svakodnevnih obaveza. Osjećate se nesigurno i potrebna vam je podrška, ali to ne želite pokazati. Nije nužno da sav teret obiteljskih problema nosite na svojim leđima. Od voljenog zatražite pomoć i dajte mu konkretne zadatke pa će vam ostati više vremena za zajedničke trenutke i opuštanje.

VAŠ PARTNER: Manji nesporazumi s Jarcem previše će utjecati na vaše raspoloženje. Ako je on član vaše obitelji ili poslovni suradnik teško ćete postizati dogovore.

POSAO I NOVAC: Ako ste pred završetkom dugotrajnog poslovnog projekta ili imate kratak rok za dovršenje velikog posla, nemojte dozvoliti da vam popusti koncentracija i pažnja. Prekontrolirajte sve što ste do sada napravili i ispravite pogreške. Planirate li prezentaciju ili javni nastup, temeljito se pripremite i ništa ne prepuštajte slučaju.

ZDRAVLJE: Unutrašnji nemir i velika napetost loše se odražava na vaše zdravstveno stanje. Ako ste alergični na određene namirnice budite jako oprezni jer su moguće snažne alergijske reakcije. Opuštajte se i dovoljno spavajte!

DAN ZA AKCIJU: U srijedu oštrim kritikama možete povrijediti partnera ili članove obitelji. Ne preuveličavajte probleme, izbjegavajte dramatične reakcije i prema najbližima budite pažljivi. Probleme ne pokušavajte riješiti nas silu!

SRETNI BROJEVI: 9 16 34 57 82

OCJENA TJEDNA: 3