Vaga

23.9. - 22.10.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Pred usamljenima je uzbudljiv susret koji će ih ispuniti velikim očekivanjima. Na pomolu je ostvarenje flerta koji će ostvariti sva vaša maštanja. Kreativnost i snalažljivost pomoći će vam da se istaknete na poslu.

  • Zdravlje
  • Ljubav
  • Posao

Pripremite se na ljubavna previranja

LJUBAV: Na samom početku tjedna bit ćete dosta osjetljivi i ranjivi razmišljajući o protekloj godini. Trebat će vam mnogo nježnosti i pažnje da zaboravite na neka loša iskustva. Ako je vaš partner dovoljno senzibilan, osjetit će što vam treba pa će vam olakšati fazu bezvoljnosti i tromosti. No, pokaže li nedostatak razumijevanja ili ako ste sami, ovi će vam dani biti prilično teški, a osjećaj osamljenosti neće vas napustiti niti u obiteljskom krugu. Sredinom tjedna mogli bi vas oraspoložiti prijatelji i kolege.

VAŠ PARTNER: Poslovni odnos s Bikom bit će dosta skladan, a u stankama ćete jedno drugome povjeravati privatne probleme. Rodi li se između vas privlačnost, budite oprezni.

POSAO I NOVAC: Ako niste na zimovanju, početak godine najbolje je da iskoristite za povećanu poslovnu aktivnost i druženje sa suradnicima. Budući da neke ljubavne probleme nećete moći još riješiti, prestanite se time zamarati i prihvatite se posla. Već nakon kratkog vremena uživat ćete u svojim radnim aktivnostima, a poslovni rezultati nadmašit će očekivanja. Bavite li se umjetnošću i kreativnim radom, početkom tjedna bit ćete nagrađeni iznimnom inspiracijom.

ZDRAVLJE: Umor i bezvoljnost koje ćete osjetiti nakon Nove godine samo su popratna reakcija već narušene emocionalne i psihičke stabilnosti. Poboljšanje možete očekivati krajem tjedna, kad ćete se potruditi oko pronalaženja izlaza iz začaranog kruga.

DAN ZA AKCIJU: U četvrtak ćete biti dobro raspoloženi, spremni na naporniji rad, ali i druženje do sitnih sati. Ništa vam neće biti teško, no važno je da dobro organizirate vrijeme da ne biste raspršili energiju.

SRETNI BROJEVI: 1, 19, 30, 48, 51

OCJENA TJEDNA: 3