Još više dodatnog sadržaja

Apsolutni prvak u pričanju i surfanju gleda najbolje TV programe

 
Totalna televizija d.o.o.

Kombiniraj TV, Internet i fiksni telefon za maksimalnu uštedu

Usporedite svoje trenutne troškove jer uz atraktivnu ponudu televizije, odabirom Total TV NET i TEL usluga ostvarujete dodatnu uštedu.

Saznajte zašto je Total TV pravi izbor za vas!

Osnovni Total TV paket sadržava preko 98 programa , više od 30 HD programa, najgledaniji sportski sadržaj bez dodatne naknade, kao i omiljene serije i filmove, te najatraktivniji dokumentarni i dječji sadržaj.

Uživajte u dodatnim programskim paketima https://totaltv.hr/televizija/filmski-paketi/ i ne propustite najnovije Hollywoodske filmove, fantastične serije, emisije i zabavu za vaše najmlađe bez dodatne naknade do kraja godine u Total TV MIX paketu https://totaltv.hr/mix-paketi/zasto-mix-paketi/

Još više dodatnog sadržaja uz TV, NET I TEL već od 125 KN mjesečno.

NET, Svoje omiljene serije, emisije i filmove od sada možete pratiti opušteno uz dodatnu internet brzinu do čak 50 Mbps koja neće utjecati na kvalitetu slike na vašem TV uređaju, a svi ukućani mogu istovremeno i neometano surfati i uživati u internet sadržaju.

TEL, zadržite postojeći telefonski broj i uživajte u neograničenim razgovorima sa svojim prijateljima i obitelji prema svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj i širom regije bez naknade za uspostavu poziva https://totaltv.hr/mix-paketi/mix-paketi/

Totalna ušteda je u kombinaciji! Ojačajte svoj kućni budget uz Total MIX uslugu i ne propustite još više pogodnosti koje vas očekuju.

Za više informacija nazovite nas s punim povjerenjem na broj 0800 9700 ili posjetite našu web stranicu www.totaltv.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 01:05