ASUS velika rasprodaja pametnih telefon samo na mobis.hr!

Na mobis.hr čeka vas velika rasprodaja Asus pametnih telefona! Požurite i iskoristite top cijene i vrhunsku ponudu već danas jer su količine ograničene.

promo

Asus mobiteli poznati su po vrhunskom i elegantnom dizajnu, ali i kvalitetnoj izradi. Sada i vi možete imati jedan takav mobitel po povoljnoj cijeni! U mobis.hr webshopu u tijeku je velika ljetna Asus rasprodaja.

Asus Zenfone 4–moćna dvostruka kamera za 1300 kuna nižu cijenu!

Asus Zenfone 4 očekuje vas počak 1300 kuna nižoj cijeni. Mobitel koji će bez ikakvog problema osigurati najbolje i najkvalitetnije fotografije.

promo

U suradnji sa Sonyijem ugrađen je IMX362 senzor s velikim 1.4 μm pikselima, a veliki otvor blende daje još više svjetlosti.

Asus Zenfone 3 Max–moćna baterija za cijeli dan rada!

Asus Zenfone 3 Max osigurava vam cijeli dan žestokog rada samo s jednim punjenjem. Osim toga, ima i mogućnost reverzibilnog punjenja odnosno punjenja drugih mobitela i uređaja pa sigurno neće nedostajati baterije!

promo

Odaberite ovaj model po cijeni već od 799 kuna!

Asus Zenfone Go pametni telefon već za 499 kuna!

promo

Praktičan i kompaktan, a uz iznimno povoljnu cijenu! Asus Zenfone GO je sve to! Novi pametni telefon sa zaslonom od 5“ može biti vaš!

Uz ove modele na rasprodaji, pronađite i Asus Zenfone Live s filterima za snimanje savršenih videa u živo i Asus Zenfone 3, idealan model srednjeg ranga.

promo

Ako trebate novi mobitel, posjetite mobis.hr i odaberite Asus pametne telefone!

promo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:19