Ban tours vas vodi u Švedsku na završnicu rukometnog Eura 2020.

 Ante Čizmić / CROPIX

Ovoga petka, 24.01., Ban tours, lider sportskih putovanja u Hrvatskoj vodi Vas u Švedsku na jedan od najuzbudljivijih sportskih događađa 2020! Hrvatski navijači imaju priliku navijati za našu reprezentaciju u samoj završnici Svjetskog prvenstva u rukometu, jedinom zlatu koje nedostaje u kruni dosadašnjih trofeja.

Završne utakmice održat će se u Stockholmu, metropoli Švedske i jednog od najljepših gradova Skandinavije. Grad kojeg s pravom nazivaju Venecijom sjevera zbog svog jedinstvenog položaja na arhipelagu, bezbrojnim otocima, kanalima, sveprisutnoj vodi, čarobnoj arhitekturi, živopisnim građevinama čudesnih pročelja, mnoštva parkova i zelenila. Ovo je grad Nobela i Nobelove nagrade, švedske kraljevske obitelji, ikone pop glazbe grupe Abba, čuvene četvrti Gamla Stan, grad najviših standarda života i rada u Europi. Švedska je i jedna od najvećih rukometnih nacija u svijetu i navijačima naših Kauboja dobro poznata. Ovaj put s uzbuđenjem ćemo pratiti naše vatrene Kauboje na njihovom pohodu na najviša odličja Europskog prvenstva u rukometu za muškarce 2020.

Ban Tours, je pripremio fantastičan trodnevni program putovanja za polufinalnu i finalnu utakmicu Svjetskog Prvenstva u Rukometu, u Švedskom Stockholmu koji uključuje direktan povratni charter let, avio takse, smještaj u centru Stockholma 4*S, razglede grada, transfere, pratitelje putovanja i vodiče. Za više informacija detaljan program putovanja možete pregledati na web stranici www.bantours.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:35