BEZ KOMPROMISA

Četiri osnovna pravila za pronalazak savršenog grudnjaka

 

Na dobro raspoloženje utječe i rublje, a iako je skriveno, u njemu se moramo osjećati najudobnije i najbezbrižnije. Baš zato dobro je da u ormaru imamo i nekoliko bazičnih LISCA modela neutralnih boja, u kojima se osjećamo odlično i koje možemo odjenuti bilo kada.

Iskoristite priliku i kupite upravo takvo rublje do 19. svibnja uz čak 20% popusta. Birane serije rublja LISCA Unique, Irina, Alegra, Bella, Anja, Lorella i Caroline povoljnije ćete naći kako u prodavaonicama tako i u e-shopu Lisca. Ne propustite!

A kako odabrati savršen grudnjak? Ako svoj još uvijek tražite, evo nekoliko karakteristika koje mora imati grudnjak za kojeg ćete se odlučiti beskompromisno.

1. Prava veličina

Uvjerite se da je vaš omiljeni grudnjak zaista prave veličine. Samo ćete se tako zaista dobro osjećati, a tako ćete i izgledati. Odlično prilijeganje neka bude vaš osnovni kriterij.

2. Pravi model

Žene smo različitih građa. Pobrinite se da vaš omiljeni grudnjak odgovara vašem obliku grudi – prije nego što se odlučite za kupnju novog, ponovno ga isprobajte. Nekima, naime, bolje odgovaraju grudnjaci sa žicom, drugima s pjenastim košaricama, trećima oni bez svega toga. I u svakoj kategoriji postoje brojne inačice.

3. Prava boja

Grudnjak koji ćete nositi gotovo svaki dan mora biti primjerene boje kako bi pod odjećom bio gotovo nevidljiv – osim kad želite drukčije. Razmislite koje je boje odjeća u vašem ormaru, potom izaberite rublje koje će biti najprimjerenije. Nećete pogriješiti budete li svoj idealan model nabavili u bijeloj, crnoj i boji kože.

4. Prava potpora

Imate li veće grudi, one su i teže. Uvjerite se da izabrani grudnjak zaista osigurava idealnu potporu. Pritom obratite pažnju i na širinu leđnog dijela grudnjaka i naramenice. Nemojte se zadovoljiti kompromisima – naročito ako je vaš grudnjak košarica H.

Pronađite svoj savršen grudnjak u seriji rublja LISCA Unique, Irina, Alegra, Bella, Anja, Lorella i Caroline u prodavaonicama i u e-shopu Lisca do 19. svibnja uz čak 20% popusta!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 13:21