Daleko više prednosti i mogućnosti s novim Moto E5

 

Tvrtka Motorola je, 19. travnja na svjetskom predstavljanju u Sao Paolu u Brazilu, najavila nove telefone iz Moto E serije. Oboružani novim značajkama i vrhunskim mogućnostima, nove Moto G i Moto E serije telefona osmišljene su imajući u vidu krajnjeg potrošača te nude iznimnu vrijednost. Uređaji će biti dostupni u Hrvatskoj od 22. lipnja po maloprodajnoj cijeni od HRK 1.399,00.

Tvrtka Motorola je prije pet godina na tržište plasirala prvi kvalitetan pametni telefon koji će postati najprodavanijim pametnim telefonom u povijesti tvrtke Motorola – Moto G. Od tada smo nastavili pomicati granice vrijednosti s uvođenjem serije Moto E, obitelji proizvoda koja nudi savršenu kombinaciju značajki za potrošače koji ne žele ugroziti ni kvalitetu ni stil ni iskustvo.

Tradicija se nastavlja i ove godine s najnovijom generacijom proizvoda Moto E serije. Ovi se uređuju odlikuju inovacijama koje su vam izuzetno važne. Pametniji su nego ikada te se fokusiraju na zaslon, dizajn i snagu. Odlikuju se brzinom i snagom Qualcomm® Snapdragon™ procesora te ih pogoni operativni sustav Android™ 8.0 Oreo™. Posjeduju izvrsne Moto značajke koje otključavaju sve mogućnosti.

Moto E5 Plus: Velik zaslon. Ogromna baterija. Mnoštvo zabave.
Od sumraka do zore, Moto E5 Plus je tu za vas. Uživajte u dugim razgovorima s moćnom 5000 mAh baterijom1 koja traje do 1,5 dan, kao i u Max Vision zaslonu veličine 6 inča. Profinjeni omjer širine i visine slike 18:9 kojeg nudi moto e plus savršen je za vaš dlan te njegov dizajn s valovitim uzorkom i zakrivljenim stražnjim dijelom izgleda sjajno, a tako se i osjećate uz ovaj telefon.

Otključavanje vašeg telefona nikada nije bilo jednostavnije sa samo jednim dodirom čitača otiska prsta koji se nalazi unutar popularnog logotipa tvrtke Motorola. Ni dupkom puni turistički vlakovi nisu do koljena ovoj kućnoj zabavi koja se nalazi na vašem dlanu.

Snimite izvrsne fotografije zahvaljujući 12 MP kameri s laserskim automatskim fokusom. Zahvaljujući 1.25um pikselima, fotografije su izvrsne čak i ukoliko ih snimate za vrijeme turobnih, oblačnih dana. Uz Moto E Plus utor za microSD kartice, sada možete spremati više fotografija, pjesama i video zapisa.

Uživajte u inovativnom operativnom sustavu Android™ 8.0 OS s Moto značajkama kako biste koristili jednostavne prečace za najučestalije radnje, poput utišavanja zvona jednostavnim podizanjem telefona

Neograničena visokokvalitetna memorija

Kao i kod svih telefona tvrtke Motorola, Google Fotografije predstavlja zadanu galeriju za sve vaše fotografije i video zapise. Dakle, s vašeg uređaja možete jednostavno pristupiti svim lokacijama za pohranu te dijeliti i uređivati spremljene zapise.

Raspoloživost i cjenovni razred [ažuriranje na temelju lokalnih cijena i raspoloživosti]

Telefon Moto E5 Plus dolazi na hrvatsko tržište u lipnju te će mu početna maloprodajna cijena iznositi HRK 1.339,00. Kako biste saznali više posjetite https://www.agramservis.hr/motorola-mobiteli/moto_e5_plus

Odricanja od odgovornosti

Značajke, funkcionalnosti i specifikacije proizvoda ovise o pružatelju mobilnih telekomunikacijskih usluga te su podložne izmjenama bez prethodne obavijesti. Određene funkcije, funkcionalnost i specifikacije proizvoda mogu ovisiti o mreži i za njih mogu važiti dodatne odredbe, uvjeti i naknade. Molimo, prije kupnje provjerite detalje proizvoda u odnosu na Vašeg pružatelja mobilnih telekomunikacijskih usluga.

1Sve tvrdnje vezane uz trajanje baterije približne su i zasnovane na profilu kombinirane uporabe (koji obuhvaća i vrijeme uporabe i vrijeme u stanju pripravnosti) tijekom optimalnog funkcioniranja mreže. Stvarne performanse baterije se razlikuju i ovise o velikom broju čimbenika, uključujući jačinu signala, konfiguraciju mreže i uređaja, starost baterije i obrasce uporabe.

2Čitač otiska prsta nije dostupan na određenim modelima; kako biste saznali više obratite se vašem prodajnom mjestu.

3Napredna tehnologija nanopremaza stvara vodootpornu barijeru koja štiti od umjerenog izlaganja vodi, na primjer od slučajnih prolivanja, prskanja ili slabije kiše. Nije predviđeno za uranjanje u vodu niti izlaganje vodi pod pritiskom, kao ni drugim tekućinama. Nije vodootporno.

4Podržava microSD kartice do 128GB; microSD kartice prodaju se zasebno. Sadržaj s digitalnim ograničenjima možda nećete moći premjestiti na karticu.

5Besplatna visokokvalitetna pohrana, Google račun obvezan. Korištenje usluge Google Fotografije podložno je Uvjetima i odredbama dostupnima na http://www.google.com/policies/terms, dok Google politiku zaštite privatnosti možete pronaći na http://www.google.com/policies/privacy/

6Moto funkcija brzog snimanja zaslona nije dostupna na modelima serije Moto E5 Play.

7Značajka Moto Voice (Glas) trenutno se nalazi u fazi Beta testiranja.

O tvrtki Motorola

Tvrtka Motorola Mobility LLC pridružena je tvrtki Lenovo Group Holdings 2015. godine. Motorola Mobility je podružnica u stopostotnom vlasništvu tvrtke Lenovo te je odgovorna za dizajn i proizvodnju svih Moto mobilnih uređaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:05