OD PONEDJELJKA 15. 1.

DANI MATEMATIKE U JUTARNJEM LISTU Toni Milun zajedno s vama na maturi!

Darujemo vam zbirke s više od osamdeset zadataka iz matematike, zajedno s postupkom rješenja
Toni Milun

U ponedjeljak počinju Dani matematike u Jutarnjem listu. Svakoga dana uz Jutarnji maturantima poklanjamo zbirke zadataka idealne za pripremu državne mature. I ovoga puta s nama su Algebra i najpoznatiji profesor matematike Toni Milun, koji uz odabrane zadatke iz matematike donosi i postupak rješenja!

Dani matematike traju od 15. do 17. siječnja. Donosimo tri zbirke s više od osamdeset zadataka. Za cjelovitu pripremu važno je svakoga dana na kioscima potražiti novu zbirku. U ponedjeljak donosimo prvu zbirku s tematskom cjelinom Brojevi i algebra, u utorak slijede Funkcije, jednadžbe i nejednadžbe, a u srijedu Geometrija. Sve tri zbirke namijenjene su maturantima na obje razine znanja, osnovnoj i višoj.

Prijave ispita državne mature završavaju 15. veljače 2018. godine u 12.00 sati. Ovo je pravo vrijeme za početak priprema i vježbi iz obaveznog predmeta matematike. Toni Milun, profesor matematike koji je pomogao brojnim učenicima i studentima sa snalaženjem u kompliciranom svijetu brojeva, poznat je po svojim video lekcijama koje su dosad imale više od 20 milijuna pregleda na youtubeu. Za čitatelje Jutarnjega ovoga je puta pripremio matematičke zadatke koji bi maturante mogli zateći na ispitu mature u lipnju. Zato, pripremite se na vrijeme uz Jutarnji i Tonija!

Ukoliko želite provjeriti kako izgleda cijeli proces državne mature i upisa na fakutete, prijavite se i pristupite besplatnom savjetovanju za maturante koje organizira Algebra u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Zadru, Dubrovniku, Sisku, Varaždinu i Šibeniku, više informacija o pripremi za državnu maturu možete pronaći na http://drzavnamatura.hr/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 05:50