Kutija šibica 2019.

Dobitna kombinacija: Nogometne zvijezde i Cammeo u lovu na trofej

Kultni zagrebački malonogometni turnir 'Kutija šibica' održava se po 49. put, a Big Bang Cammeo tim, koji je lani završio kao trećeplasirani, ove godine želi više


Big Bang Cammeo tim, predvođen nogometnim zvijezdama i iskusnim malonogometnim 'maherima', i ove godine ide u 'lov' na prestižnu titulu pobjednika najvećeg malonogometnog turnira u Hrvatskoj.

- Nastup na 'Kutiji šibica' za svakog je nogometaša poseban doživljaj. Jako me veseli što ću i ove godine nastupiti sa sjajnom momčadi, koja definitivno ima potencijal za pobjedu na turniru. Osim samog nogometa, svake godine vlada odlična atmosfera. To je idealan spoj sporta i druženja - kaže Jerko Leko, bivši hrvatski reprezentativac i jedan od igrača Big Bang Cammeo tima.

Leko, koji je između ostalog igrao u dresovima zagrebačkog GNK Dinama, AS Monaca te FK Dinama Kijev, ne skriva kako njegovi suigrači, a i on sam, silno žele pobjedu.

- Dečki su sto posto 'nabrijani', a ni ja nisam iznimka! Lani smo se uvjerili da možemo daleko dogurati, a ove godine idemo do kraja, do pobjede! Kao što sam već rekao, super smo ekipa koja odlično harmonizira i ne sumnjam u to da će svatko od nas ostaviti srce na parketu - pojašnjava.

Osim Jerka Leke, za Cammeo Big Bang tim zaigrat će i Mario Rac, koji je svojevremeno proglašen najboljim igračem 'Kutije šibica', ali i mlade nogometne nade poput Ivana i Marka Mikulića iz NK Sesvete.

- Tajna našeg uspjeha je u kombinaciji dugogodišnjeg iskustva i mladenačkog entuzijazma, koji su definitivno sjajan recept za put do pobjedničkog pehara - zaključuje Leko, koji trenutno radi s mladim nadama NK Lokomotive.

Dečki na parket SŠD Dubrava izlaze u subotu, 14. prosinca 2019. godine, u 20:10 sati i najavljuju pravi nogometni doživljaj.

Vidimo se na 'Kutiji šibica 2019.'!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:42