Dolazi beba? Ovo se isplati znati!

 Jeftinije.hr

Dobro znamo da kupovina opreme za bebu nije nimalo lagan zadatak, posebno mamama kojima je to prvi put. Što moramo kupiti, što možemo posuditi, na što paziti kod odabira, gdje nam je najbolje sve pregledati i kupiti…samo su neka od pitanja na koje treba naći odgovor. Imamo nekoliko ideja koje će vam pomoći u vašim slatkim brigama!

Nemojte zanemariti ponude u web trgovinama!

Reći ćete da više volite kupovati u fizičkim trgovinama, da se osjećate sigurnije ako možete porazgovarati s prodavačem, da morate dodirnuti proizvod prije nego što se odlučite kupiti ga…sve vas razumijemo!

Ali obavezno morate provjeriti ponudu opreme za bebe u web trgovinama i usporediti cijene proizvoda jer se lako može dogoditi da dječja kolica u nekoj drugoj trgovini koštaju duplo više. A osim toga, s malom bebom kod kuće svaki slobodni trenutak je dragocjen i puno je jednostavnije sav potreban pribor i opremu potražiti i provjeriti na webu. Evo kako:

  1. Otvorite kategoriju Sve za djecu u najvećem online shopping centru Jeftinije.hr
  2. Provjerite ponude i cijene za više od 25.000 proizvoda za djecu
  3. Instalirajte besplatni dodatak za Chrome 1-2-3 Kupovina s Jeftinije.hr i otkrijte najbolje ponude u domaćim web trgovinama dok pretražujete na Googleu

Prije nego izaberete novu autosjedalicu i dječja kolica, provjerite praktične savjete o kupovini opreme za djecu koju su nam otkrile mame:

  • U kupovinu krenite s popisom.

Obavezno napravite popis stvari koje će vam trebati u prvih nekoliko tjedana i mjeseci. Nema smisla da se sada zamarate još i sa odabirom stolice za hranjenje pored toliko drugih važnih stvari koje sada treba izabrati i kupiti.

  • Usporedite cijene online i kupujte u sigurnim i pouzdanim web trgovinama.

Provjeravati ponude proizvoda i cijene u web trgovinama znači pametno kupovati. Osim što ćete možda pronaći jedinstvene proizvode koje niste do sada vidjeli ni u jednoj fizičkoj trgovini, pregled i usporedba proizvoda na webu mogu vam donijeti značajne uštede, sve dragocjenijeg vremena i naravno, novca. Bez obzira gdje ih kupili, obavezno čuvajte sve račune, jamstva i upute za korištenje proizvoda.

  • Budite sigurne da autosjedalica odgovara vašem automobilu.

Autosjedalica je dio opreme za djecu koju treba odabrati sa puno pažnje. U odabiru prikladne autosjedalice obavezno pratite recentne testove autosjedalica i svakako se uvjerite da izabrana sjedalica ima sve certifikate. Ako redovito koristite više od jednog auta, kupite dodatnu bazu za autosjedalicu kako bi ju jednostavno mogli koristiti u oba vozila.

  • Provjerite visinu odabranog krevetića.

Možda zvuči smiješno, ali provjerite odgovara li vam visina krevetića i koliko vam je jednostavno dijete stavljati i vaditi iz njega. Posebno ako ste niski. Pažljivo odaberite i madrac za krevetić, tvrdi madrac s oprugama puno je bolji izbor od mekših madraca s memorijskom pjenom. Izaberite jednostavnu pamučnu posteljinu za krevetić i izbjegnite kupovinu jastuka i dodatnih pokrivača ili bilo kakvih ukrasa dok beba ne napuni 6 mjeseci.

  • Obratite pažnju na težinu odabranih dječjih kolica.

Većina roditelja se slaže da su modularni sustavi dječjih kolica praktičan i dobar izbor jer mogu pratiti rast djeteta i zadovoljiti sve potrebe koje imate. Kod odabira, obratite pažnju na težinu kolica, ali i na njihovu visinu. Provjerite i odgovara li visina kolica i vašem partneru.

  • Nemojte pretjerivati s kupovinom odjeće.

Bebe brzo napreduju i rastu zato nemojte na početku pretjerivati s kupovinom odjeće. Savjet je da kupite dovoljno bodija i pidžamica da vam mogu potrajati kroz cijeli tjedan – 7 bodija i 7 pidžamica. Pripremite nekoliko pari čarapica i dva komada pamučnih kapica. Mame kažu da nikada dosta podbradnika za bebe – hoćete li se složiti?

  • Razmislite o nosiljkama ili sling maramama.

Kada su bebe u pitanju, kolica nam svima padaju na pamet kao komad obavezne opreme. Ali sve veći broj mama kaže da su, umjesto kolica, počele radije birati nosiljke za bebe ili sling marame koje su puno praktičnije i jednostavnije (i lakše) od kolica. Posebno ako često i rado izlazite s bebom. Možete posuditi nosiljku od prijateljice i provjeriti odgovara li vam takav način nošenja djeteta.

  • Razgovarajte s drugim roditeljima.

Ponuda opreme za bebe mijenja se i na tržište neprestano dolaze novi proizvodi. Ako imate nedoumice oko odabira, potražite savjet od prijatelja koji imaju malu djecu i zamolite ih za preporuke. To vam može uštedjeti jako puno vremena i muke. A ako nemate drugog izbora, prije kupovine obavezno provjerite iskustva i komentare drugih kupaca na internetu.

Jednostavnim koracima do najpovoljnije opreme za djecu

iskoristite sve prednosti portala Jeftinije.hr jer će vam uštedjeti vrijeme u pretraživanju proizvoda, ali i popriličnu svotu novca, a kako bi znale iskoristiti sve što vam portal nudi, ovo su ključne funkcionalnosti koje su vam na raspolaganju već kod iduće kupovine:

  • Usporedite proizvode koji vam se najviše sviđaju – međusobno usporedite izabranu opremu za bebe usporedite i izaberi onu koja će odgovarati svim vašim potrebama.
  • Dodajte u listu – sačuvaj sve proizvode za djecu koje želite kupiti i koje vam se sviđaju i dodajte ih na svoj popis za kupovinu.
  • Aktualni katalozi – obavezno provjerite akcijsku ponudu dječje opreme u omiljenim trgovinama pregledavajući aktualne kataloge i letke.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:38