DRUGA SEZONA SERIJE „OUTCAST“ REDATELJA ROBERTA KIRKMANA NA KANALU FOX!

    AUTOR:
    • Promo

  • OBJAVLJENO:
  • 21.04.2017. u 11:28

Outcast Season 2

Premijerna epizoda druge sezone prikazana je 10. travnja u više od 125 zemalja izvan SAD-a 

FOX, vodeća svjetska međunarodna TV kuća za emitiranje zabavnih televizijskih sadržaja i jedna od podružnica organizacije FOX Networks Group (FNG), najavljuje međunarodnu premijeru druge sezone serije “OUTCAST” redatelja Roberta Kirkmana. Deset epizoda druge sezone serije “OUTCAST” ekskluzivno će biti prikazane na kanalu FOX u više od 125 zemalja izvan SAD-a, a u Hrvatskoj je premijerna epizoda druge sezone prikazana 10. travnja u 22:55 h na kanalu FOX.

Iako je priča o 'Outcastu' prvenstveno priča o “nadnaravnom”, ona istražuje i način na koji se ljudi nose sa ekstremnim okolnostima u trenutku kada su njihovi bližnji u opasnosti. Upravo je to tema s kojom se publika diljem svijeta može povezati. Uzbuđen sam što će publika u više od 125 različitih zemalja uskoro imati priliku vidjeti kako će Kyle i ostali stanovnici Romea u drugoj sezoni serije, krenuti u borbu protiv sila tame u gradu koji postaje sve mračniji i opasniji.“, rekao je Kirkman.

Premijeru prve sezone serije “OUTCAST” pogledalo je rekordnih 26 milijuna gledatelja diljem svijeta putem linearnog emitiranja i video izdanja na internetu i društvenim mrežama. U drugoj sezoni nastavlja se misterij o nadnaravnim i neobjašnjivim događajima koji su se dogodili u mirnom gradiću Rome, u Zapadnoj Virginiji. Kyleova (Patrick Fugit) opsjednutost postaje sve jača, te on pokušava učiniti sve što je u njegovoj moći kako bi uspio zaštititi svoje najmilije; No nadnaravne prijetnje veće su i opasnije nego što je Kyle ikada mogao zamisliti. Otkrivajući tajne iz svoje prošlosti koja ga proganja, Kyle neće morati spasiti samo sebe, već cijeli gradić Rome.

 

Treća epizoda serije “Outcast” bit će prikazana u ponedjeljak 24. travnja u 22:55 h na kanalu FOX.

Cijela Kyleova obitelj prolazi kroz veliku krizu nakon smrti Meganinog muža – Marka. Kyleova sestra Megan (Wrenn Schmidt) je potpuno shrvana i ne želi komunicirati ni sa kime. Osim Megan u velikoj tuzi je i njezina kćer Holly. Holly za sve loše što se dogodilo krivi Kylea. Njegov povratak u obitelj unio je nemir , a samim time i doveo Marka u veliku opasnost koja je završila njegovom smrću. Kyle osjeća veliku grižnju savjesti zbog svojih postupaka te želi učiniti sve kako bi pomogao sestri i Holly da se osjećaju bolje. Megan se sve teže nosi sa Markovom smrću i poduzima drastične korake ne razmišljajući o posljedicama. Kyle i velečasni Anderson (Phillip Glennister) kreću u potragu za još jednim nestalim stanovnikom grada Rome. Okolnosti nestanka su jako sumnjive, te Kyle i Anderson sumnjaju na još jedan slučaj opsjednutosti. U potrazi im pomaže i dječak Joshua, kojeg su njih dvojica spasili od opsjednutosti. No sile zla sve su jače te Kyle počinje sumnjati kako njemu i stanovnicima Romea nema spasa…

U glavnim ulogama: Patrick Fugit kao Kyle Barnes, Phillip Glenister kao velečasni Anderson, Wrenn Schmidt kao Megan Holter, Reg.E. Cathey kao šef policije Giles, David Denman kao pozornik Mark Holter, Kate Lyn Sheil kao Allison Barnes, Madeline McGraw kao Amber Barnes i Julia Crockett kao majka mladog Kylea Barnesa.