FOTOGALERIJA: Druga večer Ringišpila

Drugi dan za redom zavrtila se baš poput ringišpila prepuna Spaladium Arena koju su u intervalima ovisno o afinitetima punili fanovi folka. Do sitnih jutarnjih sati na impozatnoj bini su se izmjenjivale najveće zvijezde regije, impresivna scenografije, svjetlosni efekati, uz vrhunski razglas i najbolje svjetske performere sa Ibize od kojih zastaje dah oduševljali su razdraganu publiku.

Koncertni spektakl započeo je standarno uz najpoznatije DJ-jeve ovog glazbenog izričaja: DJ MATE, DJ NESH, DJ KEET I SOOVA koji su se izmjenjivali tijekom večeri uz RINGIŠPIL glazbeni band sastavljen od 10 vrhunskih glazbenika.

Koncert je otvorila jedna od najatraktivnijih pjevačica iz regije Milica Todorović, te su se redom na bini koja je bila dijelom VIP prostora iz kojeg su izvođači i izlazi nastup te zajedno sa kolegama se zabavljali u jednoj posve drugačijoj interakciji od tipičnih koncerata. Najpopularniji izvođači iz regije Seka Aleksić, Dado Polumenta, Goga Sekulić i apsolutna legenda folk glazbe Haris Džinović koji se uz svoje fanove digao na noge i raspjevao i svoje kolege osobito Milicu Todorović.

Zaštitno lice festivala Soraja Vučelić sexy stylingom nadmašila je samu sebe te predvodila zabavu u VIP uz amabasadoricu Hanu Hadžiavdagić, Matej Cvitanović i Nevena Ciganović kojeg je oduševljeno sa bine pozdravila Seka Aleksić.

Oduševljena publika zadovoljna je novim Festivalom u Splitu po uzoru na Grčku inačicu istog koncepta te s nestrpljenjem očekuju novo izdanje!

Više informacija o festivalu Ringišpil možete pronaći na www.ringispil.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:23