HOTEL VILLA LENIJE Idealno mjesto za odmor ili poslovni boravak u najstarijem gradu u Europi

 

Dobrodošli u Vinkovce, grad istinske slavonske tradicije s preko 8.000 godina kontinuiranog življenja! Upoznavajući Vinkovce, otkrit ćete tajne nevjerojatno duge povijesti i upoznati jedan od najprepoznatljivijih simbola grada – kalendar Orion.

Bojan Haron Markičević / HTZ

U centru Vinkovaca, na temeljima nekadašnje Ville Baling izgrađene davne 1923.godine, danas leži hotel Villa Lenije****. Izgrađen 2009. godine, hotel je kombinacija tradicionalne i moderne arhitekture, koji se sastoji od starog obnovljenog dijela Ville Lenije i novoizgrađenog dijela modernog unutarnjeg uređenja. Idealno je mjesto za sve one koji žele uživati u idiličnoj atmosferi, a u isto vrijeme žele biti u blizini svih gradskih događanja.

Hotel se sastoji od 22 smještajne jedinice, 21 dvokrevetne sobe i jednog luksuznog apartmana, opremljene modernom tehnologijom i besplatnim internetom za sve goste.

U sklopu hotela nalazi se prava oaza opuštanja i relaksacije, Wellness & Spa centar. Osim bazena, koji gosti koriste u sklopu usluge, u ponudi Wellness & Spa centra gosti mogu za sebe i svoje najbliže odabrati iz ponude individualnih masaža ili masaža u dvoje, kozmetičkih tretmana za muškarce i žene ili opuštanja u finskoj sauni ili parnoj kupelji. Za sve goste željne svakodnevne aktivnosti, u sklopu Wellness & Spa centra nalazi se i moderno opremljen fitness. Galeriju slika možete pogledati OVDJE

Naša osnovna usluga je noćenje s doručkom, no dičimo se i bogatom gastro ponudom našeg restorana koji gostima nudi poseban ugođaj, bilo da se radi o poslovnom događaju ili o obiteljskim proslavama. Slavonska je hrana, reći će neki, teška, no njeno nastajanje prava je umjetnost – o tome nam danas svjedoči i proizvodnja vrhunskog kulena, ali uz kulen tu su i kobasice, švargl, čvarci – sve ono što puni mirisima seoska dvorišta u zimskim mjesecima. Tako je i hotel Villa Lenije **** dio tradicije Okusi Slavonije i Srijema, te naše slavonske delicije, i autohtone proizvode pripremane po tradicionalnim recepturama gosti mogu probati u sklopu a la carte ponude. Od svakodnevnih obveza gosti hotela mogu se opustiti u caffe baru hotela uz osvježavajuće napitke i domaće torte i kolače.

Od svakodnevnih obveza gosti hotela mogu se opustiti u caffe baru hotela uz osvježavajuće napitke i domaće torte i kolače.

Od otvorenja hotela, bili smo domaćin brojnim poslovnim seminarima, sastancima i kongresima, koji se svakog tjedna održavaju u hotelskoj konferencijskoj dvorani kapaciteta do 60 mjesta, sa bogatom audio-vizualnom tehničkom opremom.

Hotel Villa Lenije kroz godine kontinuiranog kvalitetnog rada okupio je stalne goste koji u hotel dolaze iz svih krajeva Republike Hrvatske, Europe i svijeta. Osim što je jedan od vodećih ugostiteljskih objekata u gradu i okolici, hotel aktivno sudjeluje u promociji turizma Slavonije i Vinkovaca.

Naše usluge:

* smještaj u hotelskim sobama i apartmanu za individualce i manje grupe

* wellness paketi za dvoje, poklon bonovi za poslovne i privatne korisnike

* wellness oaza (bazen, finska sauna, parna kupelj)

*kozmetički tretmani u Wellness & Spa centru

* organizacija poslovnih evenata u kongresnoj dvorani hotela

* organizacija poslovnih domjenaka u restoranu

Prije nego posjetite hotel Villa Lenije****, pođite s nama na virtualnu šetnju

Hotel Villa Lenije- mjesto za vaš idealan odmor ili poslovni sastanak!

Hotel Villa Lenije****

H.D.Genschera 3, Vinkovci

+385 32 340 140

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

www.hotelvillalenije.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:28