ŠTO NAKON SUDARA?

Izbjegnite nepotrebne frustracije i koristite zamjensko vozilo dok je vaše na popravku

 

Croatia osiguranje prvo na tržištu svojim kasko klijentima nudi korištenje zamjenskog vozila u slučaju štete i reparacije osiguranog vozila. Usluga zamjenskog vozila razvijena je na temelju dva važna zaključka provedenog istraživanja: kod štete na automobilu doživljavate stres nakon samog događaja te ostajete bez vašeg vozila, a čeka vas i nimalo jednostavan zadatak pronalaženja servisne radionice koja je najbolja za vaše vozilo.

Jedinstvena usluga zamjenskog vozila omogućena je za sve fizičke osobe koje imaju policu punog kasko osiguranja u Croatia osiguranju i to za sve vrste djelomičnih oštećenja vozila.

U slučaju štete, jednostavno dođite s vašim vozilom na prijavu i procjenu šteta u Croatia osiguranje te ga zatim odvezite u jedan od 64 Croatijina ovlaštena servisa diljem zemlje. U ovlaštenom servisu djelatnik će vam uručiti ključeve vašeg zamjenskog vozila kojeg možete koristiti sve dok se vaše vozilo ne popravi. Kada je popravak završen, u servisu preuzimate vaše vozilo i vraćate zamjensko. Garancija na popravak vašeg vozila je doživotna, a prijavljenu štetu rješavamo u pet dana.

Servisne radionice koje su dio Croatijine ovlaštene mreže servisa zadovoljavaju najviše tehnološke standarde industrije, a zamjensko vozilo omogućeno kasko osiguranicima Croatia osiguranja dolazi uz najbolju i najbržu servisnu uslugu.

„Istraživanja su pokazala da kod nastanka štete klijente najviše pogađa stres i nemogućnost daljnjeg korištenja vozila, a zatim i problem u pronalaženju odgovarajućeg servisa. Na te zahtjeve mi smo odgovorili pružanjem usluge zamjenskog vozila i popravka u vrhunskim servisnim radionicama. Danas smo ponosni što naši klijenti imaju razlog više za reći – Dobro je biti u Croatiji.“, zaključila je Lidija Pecigoš Višnjić, direktorica Sektora za razvoj i upravljanje proizvodima u Croatia osiguranju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 07:50