PREVARA I TUGA

JEDNE VEČERI SUPRUG ME SLUČAJNO NAZVAO S MOBITELA KOJI MU JE OSTAO U DŽEPU čula sam ga kako vodi ljubav s drugom. Moj život se srušio...

 
 Getty Images/iStockphoto

U Hrvatskoj svaki treći brak završava razvodom, a jedan od glavnih krivaca ove porazne statistike je prevara partnera. Da li oprostiti nevjeru partnera ili postati još jedan broj u nizu okončanih brakova? Može li u trenutku kada se život okrene naglavce pomoći iskusni tarot majstor?

Donosimo vam priču prevarene žene...

Zaljubili smo se u srednjoj školi i od trenutka kad smo prohodali nismo se razdvajali. Zatrudnjela sam na drugoj godini fakulteta, ali nije me bilo briga. Željela sam samo njega, naš zajednički život. On je nastavio studirati uz rad, a ja sam svoj studij prekinula. Često je odlazio u izlaske s društvom, ostajao do ujutro, čak i dok je beba bila mala. Brzo je napredovao na poslu i sve češće odlazio na poslovne večere, putovanja... Ako bih mu i prigovorila da ga nema doma uvijek je imao spreman odgovor. Govorio je da se računi neće sami platiti.

Jedne večeri dok je bio izvan grada, nazvao me da me pita kako je naš sin. Pričao mi je o nekoj dosadnoj poslovnoj večeri, o tome koliko je umoran i da jedva čeka vratiti se u sobu i upaliti si neki film. Zaspala sam, a sat i pol kasnije probudio me mobitel. On me zvao, ali se nije javljao. Čula sam samo neko šuškanje s druge strane. Shvatila sam da mu je mobitel u džepu i očito me automatski nazvao. Odjednom sam razabrala mužev ali i nečiji tuđi glas, s drugom ženom izmjenjivao je strastvene riječi užitka. Osjetila sam da mi klecaju noge, kao da me netko svom snagom udario u trbuh.

Kako je mogao, što mi je sve lagao, da li je voli, koliko to traje, da li je bolja od mene, ili je to samo trenutak slabosti, afera za jednu noć? U jednom trenu bila bi bijesna i planirala gorku osvetu, a onda bih se ponovno slomila i pronalazila izgovore za njega. Možda sam ja kriva, nisam mu baš posvećivala pažnju kao prije? Što će biti s našim djetetom, kućom, obitelji i prijateljima? Pitanja su me izjedala, našla sam se u začaranom krugu bez odgovora.

„ Oprostiti mu nevjeru? Ili se rastati? Volim ga, ali izdao je mene i našu obitelj. Što napraviti? - postala je moja noćna mora.

Nisam danima mogla doći k sebi, jedva sam ustajala iz kreveta. Prijateljica je vidjela koliko se mučim i preporučila mi je da se javim gospođi Nini iskusnom savjetniku jednog poznatog tarot centra. Nisam baš vjerovala u te stvari, ali više nisam imala što izgubiti. Trebala sam odgovore i savjet nekoga tko zna što da radim.

Nina mi je pomogla strašno puno. Tek nakon razgovora s njom shvatila sam da je prevara bila samo rezultat svega onog što nije funkcioniralo među nama. Muževa nevjera bila je veliki udarac na moj ego i moj u ideju o savršenom braku. Njeni savjeti potaknuli su me da preispitam samu sebe i da u otvorenom razgovoru s mužem pokušamo zajednički riješiti svoje probleme. Znala je da me voli i da je afera prolazna a koju će mi s vremenom i priznati, a meni su njena saznanja bila potrebna da učinim sve za spas našeg braka. U tjednima kasnije, moj muž mi je priznao što je napravio. Bilo nam je potrebno dugo vremena i puno truda, ali uspjeli smo sačuvati ono najvažnije – svoju obitelj.

„ Svake godine sve više pozivatelja centra me zove radi prevare u vezi i braku. Ljudi se otuđuju jedni od drugih, olako se rastaju, često ne znajući prave razloge svojih problema. Dugi niz godinama uspješno savjetujem korisnike u ovakvim situacijama, a čitanje tarota je izvor mojih saznanja o konkretnom problemu. Moje dugogodišnje profesionalno i životno iskustvo otkrit će da li ima nade za vaš odnos. Ne oklijevajte i vi učiniti sve što je moguće.”

Zatražite moj savjet na

064 600 700

Tel 6,99 mob 8,41 kn/min

www.tarot-istine.com

Aurora u.o. , Slave Raškaj 10, Karlovac, OIB: 12533330791, info: 0992501470, +18

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 22:24