LIČKA KUĆA

JESTE LI ISPROBALI BUNCEK TO GO ILI SAVRŠENU LIČKU SARMU? Jedinstveni mirisi i okusi Like i ovog Adventa osvajaju Zagreb

 

Zagrebački advent već je i na svjetskim listama događaja koje ne smijete propustiti, a jedna od kućica koje nikako ne smijete propustiti posjetiti jest Lička kuća. Osmišljena s čarobnom kombinacijom ljubavi i nostalgije prema zavičaju i ličkoj hrani, Lička kuća obavezna je stanica za sve ljubitelje vrhunske gastronomije.

Adventska gastro ponuda Ličke kuće temelji se na bogatoj ponudi prave zimske hrane- kobasica, kiselog zelja i kuhanog vina, ali Zagrepčani i turisti već dobro znaju da nisu sve kobasice iste. Upravo zato, Lička kuća osvojila je domaću publiku, ali i sve veći broj posjetitelja iz cijele Hrvatske kao i inozemnih turista.

Svi ljubitelji dobre hrane mogu uživati u sto posto domaćim kobasicama pripremljenima bez aditiva i konzervansa po izvornoj recepturi koje nose certifikat kvalitete Lika Quality. Lička kuća nudi i jednu od pravih zimskih delicija, sarme servirane uz kuhani lički krumpir, a isprobajte i tradicionalno pripremljen grah s kobasicom te savršenu zimsku grickalicu- svježe pečene ličke pole.

Lička kuća postala je poznata i po svom specifičnom jelu koje nosi naziv BUNCEK To Go! Riječ je o pozamašanom sendviču od fine tostirane lepinje, kuhanog bunceka i kiselog zelja kao savršenom, modernom pristupu zimskom klasiku.

Ove godine posjetitelji Ličke kuće se mogu zasladiti tradicionalnim slasticama iz ličke kuhinje: mirisnom orahnjačom i makovnjačom koje se idealno nadopunjuju uz kuhano vino.

Popularnost koja već sezonama ne jenjava kod Ličke kuće leži u jednostavnom pristupu tradicionalnoj hrani, vrhunskim proizvodima i odličnoj atmosferi. Stoga, posjetite Ličku kuću na samom početku Gajeve ulice (na južnom rubu Trga bana Jelačića) i isprobajte okuse Like do 7. siječnja 2020. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:10