National Geographic

JOEL MCHALE U PUSTINJAMA ARIZONE Divlje pustolovine slavnih s Bearom Gryllsom

Hit serija na National Geographic-u

Avanturist, pustolov, umjetnik u preživljavanju i televizijska zvijezda Bear Grylls vraća se u divljinu s omiljenim holivudskim zvijezdama u novoj sezoni pustolovne serije DIVLJE PUSTOLOVINE SLAVNIH S BEAROM GRYLLSOM. Druga epizoda u kojoj je Bear Grylls ugostio glumca i komičara Joela McHalea će premijerno biti prikazana 26. siječnja u 22:00h na National Geographic-u.

Glumac Joel McHale danas je jedan od najtraženiji komičara na svijetu. Većina gledatelja ga vjerojatno pamti po seriji „Klub otpisanih“, a ljubitelji stand up komedije zasigurno vjerno prate njegove nastupe s kojima je proputovao svijet. Za razliku od Brie Larson koja je u divljinu krenula s dosta straha, Joel je pun samopouzdanja zakoračio u novu avanturu. Gotovo cijelog života se bavio sportom, a na fakultetu je i igrao američki nogomet. Međutim, prema riječnima Beara Gryllsa, divljina nas svih kad-tad učini poniznima. Bear i Joel su posjetili prekrasne pustinje Arizone. Ljepota arizonskih pustinja i kanjona nadaleko je poznata, a država je i dom nacionalnog parka Grand Canyon.

Iako primamljivog izgleda koji oduzima dah, pustinjski kanjoni su dosta opasni. Nerijetko se na tim područjima događaju nesreće, a zasigurno najpoznatija priča o tome je ona Arona Ralstona po kojem je i snimljen film „127 sati“. Joel i Bear hrabro su kročili kroz izrazito uske prolaze za koje je teško zamisliti da čovjek može proći. U divljini stvari mogu lako skrenuti s putanje i dovesti do velikih problema. Spuštanje niz prekrasne kanjone nije baš ispalo jednostavno kako je Joel planirao. Kamenja su se odronjavala tik uz zvijezde ove emisije - Joela i Beara, što zasigurno ne bi bilo svejedno ni iskusnijim penjačima.

Bear je bio zadivljen Joelovom hrabrošću i njegovim prijašnjim iskustvima. Međutim, nakon dugogodišnjeg boravka u divljinu, Bearu je sa sigurnošću jasno da se nikakva prethodna iskustva ne mogu staviti u usporedbu s boravkom u divljini. Pustinja može biti jako okrutna prema svojim gostima, što je jako brzo uvidio i Joel i uspio se adaptirati. Jedna od najvećih nagrada u ovom slučaju je da učitelj Grylls smatra da je njegov učenik došao na kraj putovanja kao drugačija osoba. I ne samo to, nego da je uspio iznenaditi i zadiviti iskusnog avanturista, pustolova i umjetnika u preživljavanju. Kako izgledaju prekrasni kanjoni u Arizoni i što je sve potrebno na preživljavanje u pustinji moći ćete saznati u drugoj epizodi pete sezone pustolovne serije DIVLJE PUSTOLOVINE SLAVNIH S BEAROM GRYLLSOM koja će se prikazati 26. siječnja u 22:00h na National Geographic-u.

Nadalje svake nedjelje u 22:00h na National Geographic-u gledatelji će moći pratiti zvijezde koje su za sobom ostavile gradske pločnike i odvažile se na izlet izvan utabanih staza kako bi se okušale u preživljavanju u divljini. U novoj sezoni Bear Grylls će odvesti svoje goste na udaljene lokacije širom svijeta, uključujući šume mangrova pune krokodila u Panami, podvodne špilje na Sardiniji i duboke pukotine na najvećem ledenjaku na Islandu te goruće pustinjske kanjone u Arizoni. Neustrašive zvijezde morat će se suočiti sa svojim najdubljim strahovima i uhvatiti se u koštac sa svime i svačime, od divljih životinja do rappelinga na stijenama, i sve to u nekim od najnepristupačnijih divljina na svijetu.

Jednom kad stignu u te daleke okoliše, a prije nego njihova pustolovina završi, sudionici se moraju znati osloniti na svoju intuiciju, tehnike preživljavanja u divljini i puku ustrajnost.

U novoj sezoni uz Joela McHalea gostuju sljedeće super zvijezde: Cara Delevingne, Channing Tatum, Alex Honnold, Armie Hammer, Zachary Quinto, Bobby Bones, Dave Bautista, Rob Riggle

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:47