Posebna ponuda

Kako za 25 kuna mjesečno gledati preko 90 kanala

Total TV d.o.o.

Želite raznolik TV paket koji će se svidjeti svim vašim gostima, ali imate više apartmana i ne želite potrošiti previše novca? Total TV 5 Paket je rješenje - za samo 25 kn mjesečno dobit ćete kombinaciju od preko 90 europskih, hrvatskih i internacionalnih programa.

Total TV 5 paket je najpovoljniji TV paket na tržištu - za samo 25 kn mjesečno po apartmanu vaši gosti mogu uživati u preko 90 kanala, među kojima će pronaći omiljene međunarodne kanale poput National Geographica, 24Kitchen, sportskih kanala, CNN, Nickelodeona, ali i svoje nacionalne kanale.

Gosti iz Njemačke, Austrije, Francuske, Španjolske, Rusije, Poljske i Italije pronaći će kanale na svojim jezicima, a tu je naravno i pregled hrvatskih i regionalnih kanala za domaće i goste iz susjednih zemalja.

Odabrali smo ponešto za svakoga - pa će svatko pronaći nešto za sebe. Filmovi, dokumentarci, sportski ili dječji kanali - TOTAL TV 5 Paket pokriva sve dobne skupine i interese.

Provjerite popis kanala u TOTAL TV 5 paketu u našem webshopu.

Total TV - pouzdanost, povjerenje i zadovoljni korisnici

Kroz jedanaest godina uspješnog poslovanja pridobili smo veliku bazu zadovoljnih privatnih i poslovnih korisnika širom Hrvatske. Uz visoku HD kvalitetu slike, pokrivenost cijele Hrvatske, najveći izbor programa i pristupačne cijene, naši kupci cijene i pouzdanu korisničku službu koja je uvijek tu za vas.

Dostupnost u cijeloj Hrvatskoj

Zahvaljujući satelitskoj tehnologiji možemo vam osigurati TV paket po najboljim cijenama u cijeloj Hrvatskoj - bez obzira imate li apartmane u centru grada, na otoku ili negdje na

osami, Total TV osigurat će vam HD kvalitetu slike i zvuka te vrhunsku uslugu.

Oprema + instalacija + TV paket

Nakon što odaberete Total TV 5 Paket, instalirat ćemo vam svu potrebnu opremu koja ostaje u vašem trajnom vlasništvu čak i ako u nekom trenutku prestanete biti naš korisnik.

Ukupna cijena TOTAL TV 5 paketa je 1500 kn za pet godina korištenja - podijeljeno na 60 mjeseci, riječ je o mjesečnom trošku od 25 kuna mjesečno, u što je uključena satelitska oprema, montaža i gledanje preko 90 kanala plus preko 65 kanala iz ponude dodatnih paketa koje možete gledati u prva tri mjeseca. Pružamo vam mogućnost jednokratne uplate ili plaćanje do čak 12 rata bez kamata u našem web shopu.

Osigurajte sebi i svojim gostima najpouzdaniji, najpovoljniji i najprimjereniji paket za iznajmljivače.

Za sva dodatna pitanja svakako se obratite našoj službi za korisnike putem telefona, chata ili maila - stojimo vam na raspolaganju i rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Pridružite se zadovoljnoj zajednici Total TV korisnika!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 05:16