Klijentima Croatia osiguranja jeftinije gorivo na Croduxovim pumpama, uštede do 400 kuna godišnje

Razni programi vjernosti i pogodnosti često su komplicirani, a potrošači se na kraju izgube u sakupljanju i preračunavanju bodova u popuste. Klijenti Croatia osiguranja zato imaju dobru priliku ugovaranjem police obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti, osiguranja imovine ili zdravstvenog i životnog osiguranja ostvariti popuste i pogodnosti kod više od 80 tvrtki partnera. Među partnerima je i Crodux pa klijenti Croatia osiguranja s bilo kojom od navedene tri police mogu na svim njihovim benzinskim servisima kupovati jeftinije gorivo te uštedjeti i do 400 kuna godišnje.

Dobra prilika je program popusta i pogodnosti kroz koji Croatia osiguranje svojim osiguranicima nudi značajne popuste na usluge i proizvode kod više od 80 tvrtki partnera. Tako klijenti koji su s Croatia osiguranjem ugovorili policu Obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti mogu ostvariti popuste na usluge vezane za svoja vozila, a oni koji imaju policu životnog ili zdravstvenog osiguranja mogu ostvariti popuste kod partnera koji nude usluge i proizvode vezane za zdravlje i zdrav život.

Klijenti koji su ugovorili policu Croatia Imovina mogu ostvariti pravo na usluge i proizvode tvrtki partnera koji su vezani za uređenje doma i potrebe kućanstva. Popis svih tvrtki kod kojih se mogu ostvariti popusti možete pronaći ovdje.

Uz popuste, klijenti Croatia osiguranja uključeni u program svaki mjesec mogu sudjelovati u nagradnim natječajima i osvajati vrijedne nagrade. Sve što trebate napraviti kako biste sudjelovali u programu je registrirati se kod svog prodajnog predstavnika ili na web stranici www.crosig.hr.

Nakon toga, na kućnu adresu dobit ćete korisničku karticu i popis tvrtki kod kojih možete ostvariti popuste – bez skupljanja i preračunavanja bodova, samo se zaputite do neke od tvrtki partnera i ostvarite popuste! Želite li se osigurati u Croatia osiguranju, posjetite najbližu poslovnicu ili nazovite na besplatni broj 0800 1884 radnim danom od 8 do 20 i subotom od 8 do 15 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:42