Knjige koje osvajaju – Profilov vodič za Interliber

 

Posjetite nas na najvećem i omiljenom sajmu knjiga – Interliber – na Profilovim štandovima u 5. i 6. paviljonu Zagrebačkog velesajma od 7. do 12. studenog.

Knjige ćete moći kupiti s popustima do 90%. Pripremili smo i pakete knjiga 3 + 1 gratis, brojne novitete, promocije i druženja s autorima.

Radno je vrijeme sajma svaki dan od 10 do 20 sati, a u petak i subotu od 10 do 21 sat.

Najbolji svjetski autori, knjige koje obaraju rekorde prodaje i o kojima se raspravlja po cijelom svijetu, vrući publicistički naslovi, nove knjige važnih domaćih autora − tek su neki od Profilovih noviteta za omiljenu manifestaciju knjiga u Hrvatskoj.

Izabrali smo naslove za svačiji ukus: knjige za sate razonode, prvorazrednu svjetsku prozu i publicistiku, najbolje od žanrovske produkcije, nagrađivane bestselere za mlade, nove nastavke omiljenih serijala i naslove za najmlađe. Katalog izdanja pronađite OVDJE.

Na Profilovim vas štandovima u 5. i 6. paviljonu očekuje više od 2000 naslova. Znamo kako se Interliber voli i zbog odličnih popusta, a na našim štandovima oni će se kretati od minimalnih 20 pa sve do 90 posto.

Kako biste se što bolje pripremili za kupnju, izbore najboljih popusta pronađite OVDJE.

Tu su i oni od kojih sve počinje – autori. U našem dnevnom boravku, na Profilovom štandu, u 5. paviljonu, saznat ćemo što o svojim novim knjigama kažu: Mani Gotovac, Jurica Pavičić, Simo Rajić, Ratko Bošković, Kornelija Benyovsky Šoštarić, Roman Simić i Manuel Šumberac te Maja Šimleša i Sven Nemet.

Druženje počinje u utorak, 7. studenog, točno u 12 sati, promocijom dviju predivnih slikovnica koje će, uvjereni smo, munjevito osvojiti najmlađe čitatelje: „Jura i kuckalo protiv dosade“ Romana Simića i Manuela Šumberca te „Kakakralj“ Srđana Dragojevića i Nemanje Ristića. A detaljan raspored svih predstavljanja i gostiju možete pronaći OVDJE.

Stoga nas posjetite od utorka, 7. studenog, do nedjelje, 12. studenog, uživajte u druženjima i pronađite savršene naslove za sebe.

A kako biste se lakše snašli među našim brojnim novim naslovima, donosimo izbor nekih od njih. Veselimo se vašem dolasku i – čitajte, čitajte sve!

STRANA PROZA

Arundhati Roy: Ministarstvo potpune sreće, s engleskog preveo Saša Stančin

„Ministarstvo potpune sreće“ drugi je roman najznačajnije indijske spisateljice našeg doba, djelo koje se čekalo punih dvadeset godina, nakon što je autorica osvojila svijet svojim potresnim romanom o životu dvoje blizanaca – „Bog malih stvari“. Njezin novi roman veličanstveno je djelo, istodobno iznimna freska društva, ali i intimno putovanje mnogim godinama i prostorima Indijskog potkontinenta; od napučenih četvrti Old Delhija, preko novih sjajnih zgrada do planina i dolina Kašmira, prostora gdje je rat mir, a mir rat. Arundhati Roy priču o svojoj zemlji gradi oko nezaboravne plejade likova, onih koje je slomio svijet u kojem žive, ali i onih ponovo spojenih djelima ljubavi i nade.

Jessie Burton: Muza, s engleskog preveo Dražen Čulić
Zavodljiva, uzbudljiva i napeta, „Muza“ je nezaboravna knjiga o žudnji i identitetu, ljubavi i opsesiji, originalnosti i varci – remek-djelo Jessie Burton čiji se roman "Minijaturistica" preveo na tridesetak jezika, a prodao u više od milijun primjeraka. Autorica je uspjeh ponovila i „Muzom“, romanom o dvije žene: emigrantici iz Trinidada koja živi u Londonu šezdesetih i boemki iz Španjolske tridesetih, ali i moćnoj tajni koja će ih povezati.

Priča započne jednog vrelog srpanjskog dana 1967. godine kad Odelle Bastien, pet godina nakon što je stigla iz Trinidada, dobije posao tipkačice pod nadzorom glamurozne i zagonetne Marjorie Quick…

Jane Harper: Suša, s engleskog preveo Dražen Čulić

Triler zbog kojeg se grizu nokti, preciznost koja slamo srce – tek neki su od komplimenata kojima je popraćen nagrađivani bestseler Jane Harper. Priča o beznađu, odlučnosti i predrasudama male sredine, smještena je u ruralni dio Australije, usred najgore suše u proteklih sto godina, u gradić kojeg uzdrma stravičan zločin; farmer Luke Hadler ubio je suprugu i sina, a potom sebe. Na posljednji ispraćaj nesretne obitelji dolazi i Aaron Falk, policijski agent kojeg je rodni grad okrutno odbacio prije dvadeset godina. Falk želi što prije napustiti svoje rodno mjesto, ali on ipak ostaje i odluči s lokalnim policajcem istražiti što se dogodilo njegovu prijatelju. Ali ne zna da će otkriti i pomno skrivene tajne vlastitog djetinjstva; tajne koje su ga progonile godinama. Roman „Suša“ upravio je dobio nagradu Gold Dagger, najprestižniju svjetsku književnu nagradu za kriminalističku prozu.

Ratko Bošković: Ivica Todorić – Biografija palog kralja biznisa i politike

Knjiga „Ivica Todorić“ bavi se ličnošću, karijerom, usponom i padom, najvećeg i najmoćnijeg hrvatskog tajkuna Ivice Todorića. U knjizi se opisuju korijeni obitelji Todorić, uspon privrednog rukovodioca iz socijalističkog doba Ante Todorića, oca Ivice Todorića, njegovi politički problemi 1971., zatim razvoj njegova privatnog biznisa koji je bio temelj Ivici Todoriću da stvori najveću kompaniju nezavisne Hrvatske. Prati se odrastanje i prvi poslovni potezi Ivice Todorića u sferi uzgoja cvijeća, zatim njegovo spretno djelovanje kada je započela hrvatska tranzicija i privatizacija, prati se širenje njegova koncerna, njegova uloga na sveukupnu privredu Hrvatske te rast njegova velikog pozadinskog utjecaja na hrvatsku politiku i društvo. Opisuje se i njegovo poslovanje na međunarodnom planu, širenje na regiju, poslovi s bankama, sve do kobnog preuzimanja slovenskog „Mercatora“ kada je počeo Todorićev sunovrat. Detaljno je opisan i mehanizam koji ga je uništio.

Ratko Bošković hrvatski je novinar, urednik, ekonomski komentator i izdavač.

Brian Jay Jones: George Lucas – Jedan život, s engleskog prevela Iva Karabaić

Sjajna biografija jednog od najuspješnijih američkih filmaša, redatelja i producenta, autora zahvaljujući kojem smo dobili, između ostalog, „Ratove zvijezda“, „Indianu Jonesa“ i „Američke grafite“. No Lucas nije samo jedan od najuspješnijih američkih filmaša, nego čovjek iznimno uzbudljivog života; pobjednički autsajder, buntovnik koji je s Hollywoodom ratovao za kreativnu neovisnost i kontrolu nad filmovima, ali i autor koji je otvorio sasvim novu eru filma. Sve njegove strane detaljno je istražio Brian Jay Jones.

Jasen Boko: Tin – Trideset godina putovanja

Dvanaest godina nakon prvog izdanja ove knjige predstavljamo prošireno i dopunjeno izdanje. Za Tina Ujevića mnogi će bez razmišljanja reći kako je on najveći hrvatski pjesnik. Činjenica je da je silno značajan i utjecajan, no sasvim je sigurno da je od svih hrvatskih pjesnika njegov život bio najuzbudljiviji. Bavio se politikom, intenzivno sudjelovao u stvaranju Kraljevine SHS, protestirao protiv Austro-Ugarske Monarhije i zastupao radikalne opcije, bio je član Legije stranaca, mijenjao stavove od radikalizma, preko liberalizma do socijalizma i budizma... Ova je knjiga priča o životu toga genijalnog čovjeka.

Elena Ferrante: Priča o novom prezimenu, s talijanskog prevela Ana Badurina

Priča o novom prezimenu“ drugi je dio tetralogije o Eleni i Lili koji je misterioznoj Eleni Ferrante donio svjetsku slavu i unisono oduševljenje kritike. Dok smo u prvom romanu „Genijalna prijateljica“ pratili djetinjstvo i adolescenciju glavnih likova, u „Priči o novom prezimenu“ Elena i Lila sad su u svojim dvadesetima. Lila je postala zatočenica svog braka, dok se Elena polako otkriva. Obje postaju žene plaćajući visoku, a ponekad i okrutnu cijenu tog prijelaza. Saga Elene Ferrante, remek-djelo pripovijedanja, postala je veliki bestseler u Hrvatskoj, baš kao i u cijelom svijetu.

Jojo Moyes: Vikend u Parizu, s engleskog prevela Mihaela Velina

Nakon uspjeha romana „Tu sam pred tobom“ i njegova nastavka „Nakon tebe“, Jojo Moyes postaje opće mjesto za ljubiteljice ljubavnih priča, ali na sasvim svoj način. Tko je čitao njezine romane, točno zna o čemu govorimo. Jojo svakom svojom pričom oduševljava legije obožavatelja, pa ne čudi što je i priča o Nell, djevojci iz susjedstva koja planira vikend u Parizu sa svojim dečkom, jedva dočekana. Hoće li Nell biti razočarana što se njezin dečko nije pojavio ili će taj vikend biti najbolje što joj se moglo dogoditi u životu… Pogađate? Ili možda ne?

Katharine McGee: Blistave visine, s engleskog prevela Andrea Pongrac

Drugi nastavak u seriji o životu u neboderu na tisuću katova u New Yorku u 22. stoljeću još je dinamičniji, uzbudljiviji, glamurozniji, opasniji i s više tajni nego u prvom nastavku. Svi se glavni likovi pokušavaju pomiriti s tragedijom. Leda pod svaku cijenu želi da tajna ostane duboko skrivena i prijetnjama angažira Watta da i dalje špijunira za nju, no prisiljeni surađivati otkrivaju svoje lijepe osobine jedno drugome. Rylin je dobila školarinu za školu koju pohađaju ostali i otkriva talent za snimanje holofilmova i time privuče pozornost najzanimljivijeg profesora u školi. Avery pak ne bi mogla podnijeti da se otkrije u koga je zaljubljena i što se dogodilo one noći na vrhu tornja. A tu je i nova tajanstvena djevojka Calliope koja će sve uzburkati. Pritom ih netko promatra i čeka da pogriješe.

Jennifer Niven: Ovdje sve počinje, s engleskog preveo Dražen Čulić

Upoznajte Libby, vrlo odlučnu, silno duhovitu i izuzetno osjećajnu djevojku. Nakon što joj je umrla majka, a zlobni su je dječaci vrijeđali kako je „najdeblja američka tinejdžerica“, zatvorila se u kući i godinama nije izlazila. No sada je spremna suočiti se sa svojim problemima, steći nove prijatelje i zaljubiti se.
Upoznajte i Jacka, samouvjerenog, zabavnog i popularnog dečka s ludom frizurom. No Jack uz mnogo truda vješto skriva tajnu – on ne prepoznaje lica. Čak ni svoje, čak ni braće, ni roditelja. A onda se njih dvoje sretnu... „Ovdje sve počinje“ novi je roman Jennifer Niven, autorice velikog hita „Sva radosna mjesta“. Novi hit divne autorice.

Zoe Sugg: Cura na netu nakon prekida, s engleskog prevela Andrea Pongrac

Posljednji nastavak hit-trilogije kraljice cyberspacea, poznatije kao Zoella.

U prvom romantičnom i duhovitom dijelu „Cure na netu“ Penny je sramežljiva srednjoškolka koja se zaljubila u poznatog glazbenika Nou. U „Curi na netu na turneju“ njih dvoje zajedno odlaze na europsku turneju, a zabavno i romantično putovanje pretvara se u noćnu moru jer uopće ne provode vrijeme zajedno. U finalu serijala Penny je najzrelija, pokušava se oporaviti i zaboraviti Nou, pomoći prijateljima, ali i ostvariti fotografsku karijeru. Blogerica Zoella očarala je milijune ovom trilogijom o sazrijevanju, zaljubljivanju i pronalasku sebe!

Fiona Barton: Dijete, s engleskog preveo Dražen Čulić

Tijekom demoliranja stare kuće u Londonu radnik otkrije mali kostur, zakopan godinama. Za novinarku Kate Waters to je priča koja zaslužuje pažnju pa odluči napisati novinski tekst kojim ne daje odgovore, ali postavlja pitanje: tko je beba s gradilišta?

Dok ona traži odgovore, otkrije vezu sa zločinom koji je uznemirio grad desetljećima ranije: novorođenče je ukradeno iz rodilišta i nikad nije pronađeno. No slučaj, koji će spojiti tri žene, otkrit će puno više, a Kate će morati odlučiti što smije, a što ne smije podijeliti s javnošću.

Novi bestseler britanske novinarke, autorice koja se čita na više od 35 jezika.

Clare Swatman: Prije nego što odeš, s engleskog prevela Andrea Marić

Zoe i Ed upoznali su se na studiju, ali bilo je potrebno nekoliko godina da shvate kako su stvoreni jedno za drugo. Srodne duše svoju ljubav okrune i brakom, a deset godina kasnije Ed pogine. Zoe mora pronaći način da preživi, ali nije spremna pustiti sjećanja. Kako zaboraviti prvi poljubac, sve što su izgradili, sve što su mogli napraviti bolje? Kako ispraviti pogreške? Samo sad je prekasno. Ili, možda, nije?

Neodoljiva ljubavna priča o gubitku i ljubavi, koja se objavljuje u više od 20 zemalja svijeta.

Adam Lashinsky: Uber – Kako preko taksija zagospodariti svijetom, s engleskog prevela Iva Karabaić

Danas svatko može u džepu imati nešto nevjerojatno: brz i jednostavan način pozivanja potpunog stranca koji će vas odvesti kamo god želite. To omogućuje internetska platforma Uber koja mijenja svijet kao što su ga ranije mijenjali Microsoft, Apple, Google, Amazon, Facebook… Iza ovog revolucionarnog koncepta prijevoza nalazi se čovjek začuđujuće biografije. U ovoj knjizi nalaze se dvije priče o Uberovu meteorskom usponu i o velikim ambicijama njegova osnivača i prvog izvršnog direktora, ambicijama koje su veće od života. A autor je veteran američkog poslovnog novinarstva, izvršni urednik američkog poslovnog magazina Fortune.

Mani Gotovac: Ćutim te

Djevojčica i mladić na putu sazrijevanja, ljubavni par iz najljepših romantičnih snova, operna pjevačica koja uzima od života sve što može, muška sponzoruša i žene koje je povrijedio – tek su neki od likova koji nastanjuju Ćutim te, novi roman Mani Gotovac.

Priča je to o jednoj obitelji, o njezinoj tragediji, ali i priča o hrvatskom društvu u kojoj autorica ispisuje vrhunce svog literarnog stvaralaštva zalazeći pritom duboko u teme koje su obilježile njezin opus: ljubav i sva njezina lica, krhkost i snaga pojedinca, okrutnost društva koje ne slavi ljepotu različitosti... I prije svega to je priča o tome kako i koliko ćutimo jedni druge. A komika i tragedija, u proznom kazalištu Mani Gotovac, isprepliću se, baš onako kako to i biva u životu samom.

Jurica Pavičić: Crvena voda

„Crvena voda“, novi roman Jurice Pavičića, priča je o nestanku sedamnaestogodišnje djevojke jedne rujanske subote godine 1989. nakon ribarske fešte u malom mjestu na dalmatinskoj obali. Policijska potraga ne daje nikakve rezultate, a okolna politička zbivanja – pad jednog sistema, društvene promjene i rat – zasjene nestanak djevojke koji pada u zaborav. Obitelj – otac, majka i brat blizanac – jedini su koji i dalje traže nestalu Silvu.

Roman „Crvena voda“ maestralan je roman važnog autora koji dublje od ijednog hrvatskog pisca zalazi u mračna mjesta i trula tkiva hrvatske zbilje posljednjih desetljeća, dajući dijagnozu i kritičko ogledalo onoga što smo kao društvo postali.

Simo Rajić: Između Hrvata i Srba

Simo Rajić, politički funkcioner iz doba socijalizma, jedan od vodećih predstavnika hrvatskih Srba u doba osamostaljenja Hrvatske, kasnije istaknuti odvjetnik.

Riječ je o autobiografiji u kojoj autor vrlo detaljno i s mnogo emocija opisuje sve tri faze svojeg života, mladenački entuzijazam da kao ne odveć iskusan lokalni rukovoditelj unaprijedi život sredine iz koje je potekao, zatim djelovanje u političkoj sferi u posljednjem desetljeću socijalističke Hrvatske, a posebna je pozornost posvećena osamostaljenju Hrvatske te djelovanju hrvatskih Srba u tom procesu. Središnji i najvažniji dio knjige predstavlja prikaz kratkog razdoblja 1990. – 1991. kada je autor kao saborski zastupnik postao predstavnik jednog dijela hrvatskih Srba koji su se zalagali za miran proces hrvatskog osamostaljenja, pri čemu bi Srbi prihvatili i priznali osamostaljenje, a hrvatske bi vlasti Srbima priznale pravo na kulturnu autonomiju i lokalnu vlast u općinama gdje su Srbi u većini. Autor opisuje zašto taj plan nije uspio te zašto su na objema stranama prevladali oni koji su se zalagali za radikalnija rješenja.

Kornelija Benyovsky Šoštarić: Biljke koje njeguju
Nakon golemog uspjeha „Zelenog kvadrata“, prve knjige savjeta omiljene televizijske vrtlarice i najznačajnijeg priručnika o organskom vrtlarstvu u Hrvatskoj, stiže nam nova knjiga Kornelije Benyovsky Šoštarić. A, vjerujte nam, „Biljkama koje njeguju“ nećete moći odoljeti! Naime, u njoj ćete pronaći više od 50 recepata koji će vam omogućiti da sami kod kuće s lakoćom izradite pripravke za njegu tijela i kose uz koje ćete zablistati i osjećati se bolje. Uživajte u svojim malim ritualima i opuštajućim zadovoljstvima, a u svoju dnevnu rutinu uključite maske, kreme, losione, tonike, regeneratore i mnoštvo drugih pripravaka bez štetnih sastojaka.

Roman Simić Bodrožić i Manuel Šumberac: Jura i kuckalo protiv dosade

Nakon velikog hita „Baba Jaga i div Zaborav“ ovaj inspirativni dvojac osmislio je novu slikovnicu o dječaku koji se jednog divnog kišnog dana bori protiv dosade. Dosada je siva, ali čak ni u toj sivoj nema živosti, a Jura samo može gledati u strop i na sve prijedloge ukućana odgovarati riječima: „Ne, to je dosadno.“ Ali onda se pojavi trokutasti mačak koji kucne čarobnim kuckalom i otkrije Juri vrata mašte. No kako nabaviti kuckalo, pita se Jura. To sigurno mora biti strašno skupo, rijetko i dragocjeno kad ima takvu moć. Ali mačak će mu pokazati mnoštvo svjetova u koje uopće nije teško ući, samo treba kucnuti, to može svatko, a može se i dijeliti.

Srđan Dragojević i Nemanja Ristić: Kakakralj

Malenoj Tini obećana je priča o Kakaprincezi i ona je strpljivo čeka… Mama preuzima stvar u svoje ruke i otvara kupusavu bilježnicu u kojoj na prvoj stranici piše: Ole Spavajko i njegovi prijatelji. Čarobna je to priča koju su mama i tata smislili za svoju stariju kćer Emu kada je bila malena i kada po cijele noći nije mogla usnuti, a sada je vrijeme za novu bilježnicu i novu priču. Mama ispisuje naslov: Kakakralj i kreativna obitelj ponovo je u akciji! U nastavku priče započete u „Kakagradu“ djevojčica Tina saznat će kako su naši junaci Kakani, Govnica, Tvrdokak i ostali članovi kakastične družbe došli Kakakralju na rođendan i kako je Kakica postala nešto najljepše na svijetu! Uz predivnu priču Srđana Dragojevića – provjerenu na vlastitim mališanima – i uz izuzetne ilustracije Nemanje Ristića, ova nesvakidašnja slikovnica pružit će pravu podršku djetetu na putu k osamostaljivanju, ali i zabaviti cijelu obitelj.

Maja Šimleša i Sven Nemet: Suli u avanturi

Maja Šimleša svoje je nadareno i štosno pero hrabro ukrstila s briljantnim kistom višestruko nagrađivanog akademskog slikara Svena Nemeta kako bi nam ispričali ovu živopisnu, divnu, vrckavu, smiješnu, iznimno toplu i poučnu priču o prijateljstvu, sreći i kvalitetama koje posjedujemo, ali koje katkad trebaju iskreni prijateljski poguranac da bismo ih postali svjesni.

Ova sjajna priča o dugovratoj junakinji, velika srca, ugalopirat će i u vaše srce i ondje zasigurno – zauvijek ostati!

Gilbert Delahaye, Marcel Marlier: Maja – zaštitnica prirode, s francuskog prevela Andrea Pongrac

Nova slikovnica iz serijala Maja, izdavačkog fenomena prodanog u više od 105 milijuna primjeraka diljem svijeta. U ovom nastavku pratimo dogodovštine Maja i njezine nove prijateljice Ane koju svi zovu Bubica. Tako ju je tata nazivao od milja još u ranom djetinjstvu jer je obožavala kukce. Djevojčice zajedno provode uzbudljiv vikend u prirodi. No kad Maja dozna da biljkama i kukcima njihova kraja prijeti opasnost od otrovnih proizvoda kojima neki ljudi štite svoje vrtove, povrtnjake i voćnjake od nametnika, dolazi na sjajnu ideju! Odluči organizirati edukativni prosvjed kojim će ukazati na opasnosti koje prijete prirodi. Bubica i njezin tata oduševljeni su tom idejom i istoga se trena bacaju na posao!

Caleb Krisp: Donesite mi glavu Ivy Pocket, s engleskog prevela Petra Mrduljaš

Nakon velikog uspjeha prvih dvaju nastavaka o maštovitoj dvanaestogodišnjakinji željnoj ljubavi čiji su zaključci uglavnom tako neobični i nelogični većini ljudi da izazivaju smiješne i neobične situacije, stiže nam finalni nastavak ove serije. Naivna, vjerna, samouvjerena, osoba koju nada nikad ne napušta Ivy je lik koji će nam dugo ostati u sjećanju. Ponekad strepimo za nju, uvijek navijamo da uspije, povremeno je želimo upozoriti da stvari nisu onakve kakve se njoj čine, ali se istovremeno divimo njezinoj hrabrosti u situacijama u kojima bismo se mi ozbiljno preplašili. Ovaj smiješni i šarmantni serija s pravom osvaja čitatelje diljem svijeta.

Tim Bugbird & Sarah Vince: NE otvaraj! Moje najveće tajne

Senzacionalno zabavan i do sada neviđen način otkrivanja i pohranjivanja koji će oduševiti svaku djevojčicu. Sve tajne pohranjene u njemu, mogu se doslovno otvoriti i zatvoriti zatvaračima. Djevojčice će ovim prekrasnim spomenarom dobiti priliku da zapišu sve

sve znano i neznano o sebi, odgovore na neobična brzopotezna pitanja, popišu svoje najtajnije i najneobičnije želje… A tu je i jedan sasvim poseban tajni dnevnik želja.

Chris Riddell: Ottolina na putovanja, s engleskog prevela Andrea Bagović

„Ottolina na putovanju“ treći je nastavak serije o simpatičnoj, znatiželjnoj i veseloj djevojčici koja voli pametne planove. Obično se Ottolina i njezin najbolji prijatelj g. Munroe savršeno razumiju, iako on ne govori, ali ovaj put Ottolina nije bila dovoljno pažljiva kad joj je g. Munroe pokušavao pokazati o čemu razmišlja. Pa je on sam otišao je u Norvešku potražiti strašnog trola Dosta Veliko Stopalo. Rastužena Ottolina pošla je za njim te ga pronašla uz pomoć svojih starih i novih prijatelja. Nova knjiga u seriji o neodoljivoj Ottolini iz pera proslavljenog britanskog ilustratora Chrisa Riddella.

Harry Potter: Bojanka

Od grbova četiriju domova Hogwartsa do ekstravagantnih psina iz „Weasleyjevih čarozeza“ – svijet Harryja Pottera prepun je sjajnih boja. Ispunjena maštovitim ilustracijama i pomno razrađenim dizajnom korištenim u stvaranju filmova o Harryju Potteru, ova će vas bojanka potaknuti da obojite svijet čarobnjaštva istražujući dvorac Hogwarts, Zabranjenu šumu i još mnogošto. Bojanka koju nijedan ljubitelj spektakularnog svijeta Harryja Pottera ne smije propustiti. Zapravo, bojanka kojoj će malo tko moći odoljeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:56