TELE 2 i CRVENI KRIŽ

Kupnjom Tele2 bona online možete se pridružiti donaciji

Kupite bon u Tele2 webshopu, ili na korisničkom portalu Moj Tele2 i sudjelujte u donaciji Hrvatskom Crvenom križu.

Izvanredne okolnosti mnogobrojne su građane prisilile na ostanak u svojim domovima, a kako bi ti dani što lakše i ugodnije prošli i najugroženijim skupinama u našem društvu, za njih se svakodnevno brinu hrabri volonteri Hrvatskog Crvenog križa. Dostavom potrebnih namirnica i hrane, ali i psihološkom pomoći i savjetima putem infotelefona te pomoći u svladavanju posljedica razornog potresa koji je zadesio Zagreb, volonteri građanima omogućuju da to izvanredno razdoblje prođe što ugodnije i mirnije.

Kako bi im zahvalio na nesebičnoj podršci građanima kojima je pomoć najpotrebnija, ali im i pomogao da osiguraju potrepštine kao i zaštitnu opremu za svoje volontere, Tele2 je odlučio napraviti korak više i pomoći Hrvatskom Crvenom križu donacijom prihoda od kupljenih online bonova.

Naime, od 1. do 15. travnja svi korisnici Tele2 prilikom kupnje bona u Tele2 webshopu ili na korisničkom portalu Moj Tele2 mogu odabrati opciju „Donacija Hrvatskom Crvenom križu“. Tako ako, primjerice, kupe online bon od 110 kuna, odabirom te pogodnosti na korisnički račun nadoplatit će se 110 kuna, a Tele2 će Hrvatskom Crvenom križu donirati ukupno 50 kuna – od kojih je 25 kuna u korisnikovo ime, a 25 kuna u ime Tele2.

Kupnja bonova online tako je dobila i dobrotvornu svrhu, uz to što korisnicima omogućuje da iz udobnosti svojeg doma na jednostavan način nadoplate račun na svojim pametnim telefonima i tako ostanu doma, poštujući upute nadležnih državnih službi i brinući se za sigurnost sugrađana.

Iz Tele2 tim povodom poručuju: „Unaprijed zahvaljujemo svim našim korisnicima na odazivu i što će na ovaj način podržati našu inicijativu. Vjerujemo da će naša donacija pomoći Crvenom križu da i dalje nastavi pomagati onima kojima je to najpotrebnije te im zahvaljujemo što i u ovim izvanrednim okolnostima daju svoj maksimum“.

Kupite bon u Tele2 webshopu ili na korisničkom portalu Moj Tele2 i sudjelujte u donaciji Hrvatskom Crvenom križu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:36