Legendarni BMW serije 3 i dalje među najpopularnijim automobilima

Zahvaljujući akciji s 0% kamata interes za BMW-ovu „trojku“ ne popušta

Jedan od najpopularnijih automobila svih vremena, legendarna „trojka“ sve je traženija! Da interes za BMW serije 3, automobil nadaleko opisivan kao utjelovljenje sportske limuzine i dalje ne popušta, potvrđuju iz Tomić & Co., generalnog zastupnika BMW-a za Hrvatsku.

Naime, početkom godine nova vozila svim građanima i tvrtkama općenito su postala pristupačnija zahvaljujući promjenama Posebnog poreza na motorna vozila. No, uz još atraktivnije cijene zbog promjene PPMV-a, u BMW salonima diljem Hrvatske povećan interes kupaca bilježi se i zbog posebnih pogodnosti za financiranje BMW automobila u vidu nižih kamatnih stopa. Tako je upravo BMW serije 3 sada dostupan uz 0% kamate s modelom financiranja kojim kupci trećinu iznosa plaćaju odmah, trećinu nakon godinu dana te trećinu tek nakon 24 mjeseca.

Zbog činjenice da su ukinuti donedavni nameti na kupnju automobila, koji su u Hrvatskoj bili jedni od najvećih u Europi, te fenomenalnih pogodnosti za BMW vozila - sada je pravo vrijeme da ugovorite svoju testnu vožnju! Uvjerite se zašto najprodavaniji BMW svih vremena jamči vozačko zadovoljstvo na svakoj cesti, zavoju i vozačkoj situaciji. Svakome tko sjedne za upravljač ovog automobila kultnog statusa ubrzo postaje jasno da je riječ o beskompromisnom sportskom automobilu koji visoke performanse kombinira s udobnosti četiri vrata.

Nećete pogriješiti prepustite li se stručnjacima iz tvrtke Tomić & Co., koja ove godine slavi 25 godina generalnog zastupstva BMW-a za Hrvatsku, jer prateći zahtjeve tržišta i uvođenjem novih načina financiranja predvodnici su na domaćem automobilskom tržištu i jedna od vodećih tvrtki u zemlji.

Stoga, predajte se u ruke stručnjacima i posjetite Tomić & Co. salone u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli te rezervirajte svoju probnu vožnju na vrijeme.

OSTALI BMW MODELI:

Mogućnost godišnje otplate putem BMW Financial Services dostupna je uz snižene kamatne stope i za ostale BMW modele, jednako kao i mogućnost financiranja kroz mjesečne otplate putem operativnog ili financijskog leasinga, također po sniženim kamatnim stopama.

Više informacija potražite na: https://www.bmw.hr/serija3.html

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:46